Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz zaparkas #34760 üzenetére
Használd a "Hírfolyamok" menüt, ott nincsenek ilyenek, csak az, amit "teccikeltél".
Nem tudom, ki találta ezt ki, kb. február eleje óta engem is szórakoztat, mindenféle színésznőcskék meg magukat reklámozó csöcsös-faros macák oldalait dobálja fel, ki a fene kíváncsi erre a FB-n?
-
NeoPampalini
senior tag
-
wetsom
tag
Fb alkalmazás random mód belép marketplace-be, kb. úgy 2 napja, nektek is csinálja ezt?
-
pmatthew
tag
Van itt valaki, akinek lockolták az accountját mert "lehet, hogy valaki hozzáfért a fiókodhoz", és csak igazolvány feltöltéssel lehet(ne) igazolni, hogy én vagyok a tulajdonos? Az a kérdés, hogy milyen ID-val működik a dolog? Személyi igazolványt elutasították "we couldn't confirm your identity", jogosítványon molyolnak már 1 napja arra még nem jött válasz...
-
L_ajos
őstag
válasz Stylewars_kp #34568 üzenetére
Hali!
De megtalálom csak nem férek hozzá. Ugye ott jobboldalt kellene lennie ( eddig ott volt ) a saját kezelt oldalaim között.
Tanácstalan lettem.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
L_ajos
őstag
válasz Stylewars_kp #34769 üzenetére
Én legalábbis nem férek hozzá hogy tartalommal töltsem fel. Márc 31. volt az utolsó mikor meg tudtam osztani bármit. Amúgy az oldal "látható" és elérhető.
Nem értem.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
peppe79
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy az egyik FB profilom bizonyos bejegyzéseit, vagy egészét, tükrözzem a másik FB profilomba?
-
Alusky
aktív tag
Az ismerősöm akinek 9 hónapja felnyomták a fiókját és ezért a Face zárolta, azóta se kapta vissza. Csinált egy másik fiókot nem sokkal utána. Most 9 hónappal később ezt is felnyomták neki és ugyanúgy kuka lett. Ezt se fogja visszakapni azt előre lehet sejteni.
Biztos vagyok benne, hogy vagy az elavult Androidos telefonjáról szedik ki a tokent vagy valamelyik retek webhelytől amihez társítja a Face accountot.
Beszarás, mármint nyilván az ő hibája, de a Facebook hozzáállása az még tragikusabb, hogy ennyire nem foglalkozik ilyenekkel. Ganyé az egész, akkor is ha nem tetszik valakinek le van írva ezredjére is. Ganyébook.[ Szerkesztve ]
Eső által úttestre mosott murván a gépjárművet csúsztatni kötelező. Köhém/1998/2145/2B XD
-
_ocsisajt
őstag
válasz zaparkas #34750 üzenetére
MOST sikerült végre leszednem a hacker fake emailjét! Próbáld meg!
Viszont a 2FA próbálkozásomra (be szeretném már végre állítani) ugyanazt írja ki megint... Akkor megint várás...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
pmatthew
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen