- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- TOTP generátor PHP-ra
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Van még esetleg rajtam kívül aki nem kapta meg a HD kép küldés opciót messengeren? Ma is frissült pedig. Esetleg lehet tudni melyik verziószámtól képes rá? Jelenleg 455.0.0.40.107-re frissült ma. (Android)
[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Krystal_s
addikt
-
attiati
veterán
rendszeresen álhíreket terjesztő FB csoport törléséhez mi szükséges?
-
ledgeri
nagyúr
válasz zaparkas #34734 üzenetére
Full passz, de lehet, hogy egy hónapot várat.... reméljük... bár másoknál régebben fenál a probléma
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Egyfelöl most hallok róla elsőnek, így köszi , másfelöl a nagy "nemkéne" morgolódás közben a fentim volt csak említve, mikor bevezették.... Az hogy ott egy gomb az nem (ha akkor volt egyáltalán.
Már megérte szóba hoznom
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Bondix
tag
válasz Bondix #34729 üzenetére
Erre megvan a válasz mind a két helyen minden ismerős látja nem csak a közös.
Viszont egy kérdésem lenne!
Van egy nyilvános csoport és abba megosztok egy hirdetést.
S azt a hirdetést osztom tovább más csoportba.
Utána ha a saját csoportba törlöm akkor automatikusan törlődik azokból a csoportokbol is ahova tovább osztottam ugye?
Vagy miben csoportból külön kell? Gondolom nem mivel az alap törölve van akkor logikus ahova osztottam ott nem lesz elérhető már!? -
Bondix
tag
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek Facebook story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és be dobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei? -
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz NeoPampalini #34723 üzenetére
mondjuk a fentiek szerinti elv alapján használom a prohardvert is: tesztek/hírek, és nem a kezdőlap. Mióta az új "központos" címlap van!
-
chungee
addikt
Megvan közben ha valakinek ez segít [link]
-
NeoPampalini
senior tag
válasz chungee #34721 üzenetére
Hírfolyam alatt a normál hírfolyamot érted (böngészőben a "házikó" ikon a fenti menüsoron), vagy a bal oldalt elérhető "Hírfolyamok" menüt? Én ez utóbbit használom pont amiatt, amit te is írsz, tele van szeméttel a normál hírfolyam.
Eddig vagy egy hónapig Sydney Sweeney-t ajánlgatta, ma áttértünk Serena Williams hátsójára, pedig egyik se érdekel.
-
kp78
addikt
válasz chungee #34721 üzenetére
Én egyszer megszámoltam.
18 dolog jött szembe, amit nekem ajánlott, vagy hirdetett, mire egy olyan tartalom jött, amit követek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
chungee
addikt
Sziasztok!
A Hírfolyam hanyagolja a bekövetett hír- és hobbyoldalaimat Helyette random akármik jönnek velem szembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- Politika
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest