- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
Sajnos ki kell jelenteni hogy a Facebook eredeti szerepét teljessen elvesztette és egy teljessen üzleti platform lett.Az a lényeg hogy mindenféle baromságot nézegessen az ember,érdektelen videókat és reklámokat.. És az ismerősők posztjait teljessen háttérbe szorítsa.
Lassan értelmetlen és használhatatlan katyvasz az egész. -
ledgeri
nagyúr
-
t420s
aktív tag
Üdv!
FB marketplace üzenetét hogyan értelmezzem?
Recent update to selling fees Effective April 15, 2024, the selling fee for listings sold with shipping and checkout on Marketplace increased to 10% or a minimum of $0.80 for each item sold with shipping and checkout.
???
nem értem, és nem az angolommal van a gond... -
sirdenis
tag
válasz
Speeedfire #34669 üzenetére
Nekem 1 hónap alatt vagy 20x állították vissza kézzel a marketplace fiókomat. Minden esetben másnapra az algoritmus megint lecsapott rám indok nélkül. Megunták hogy minden nap írok és most ott tartunk hogy azt mondták utoljára hogy ez vègleges. Persze az elején elismertèk higy a redzser szar, meg.minden nap vissza is allitották. De hogy mi az ok a tiltásomra azt nem tudják megmondani. Rakat szar az algoritmus és nem tudják már uralni. Skynet
Mindezt úgy hogy 5 csillagos értékelésem volt meg elkoltottem kiemelèsre 700000-et tavaly.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
most már hónapok óta közli velem az FB, hogy:
"A fiókodat a felfüggesztés kockázata fenyegeti. Oldd meg a problémákat, és nézd meg a szabályokat, hogy elkerüld a fiókod vagy a kapcsolataid elvesztését."
Illetve, hogy a profilom kockázatnak van kitéve. Meg, hogy A profilt veszély fenyegeti. De egyszerűen nem tudom, hogy miként kellene ezt megoldanom, az FB természetesen nem válaszól.
A büntit egy képért kaptam, amire azt írták, hogy "Gyermekek szexuális kizsákmányolása, gyermekek elleni erőszak és meztelenség" - amit én erősnek tartok, de hát ők tudják
Bárkinek bármi ötlete, hogy ezt kockázatos dolgot miként lehetne megoldani?
Előre is köszönöm! -
mrmrg
tag
Sziasztok!
#messenger #hd
Segítsetek megfejteni pls:-)
Messengerben megjelent ugye a HD kép küldési lehetőség. 1 kivétellel mindenkinél ki tudom választani ezt a lehetőséget, de ennél az 1 kontaktnál a hd gomb helyén az albumok gomb jelenik meg. Visszafelé ugyanez a helyzet, ez a kontaktom mindenkinél ki tudja választani a hd küldést, de az én irányomba nem. Mindkét telefon iphone 13, ios is és app is frissítve.
Mi okozhatja / mi lehet a megfejtés?Köszi előre is,
Üdv, G. -
válasz
Speeedfire #34669 üzenetére
Ez már nekem is megfordult a fejembe, de akkor ezek szerint olyan mint halottnak a csók!
-
Speeedfire
félisten
Tök jó, kifizettem egy havi kék pipát, mondván hátha segítenek a marketplace miatt. De kb bedobják nekem, azokat a help oldalakat, amiket eddig is láttam. De hogy mi a baj, azt senki sem tudja.
-
Sziasztok, nem tudom miért de nekem nincs reels videó, nincs ilyen menü, a környezetemben mindenkinek van, csak nekem nincs, nem életbevágó, csak bosszant hogy miért? xd Tudja valaki hogy miért?
-
codec
senior tag
Üdv!
Lehet ezzel a sz@rral valamit kezdeni?
[link]
Telefonon gond nélkül használható Win alatt meg ez van szinte minden ismerősnél! -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #34661 üzenetére
Megoldódott.
-
draco31
veterán
Továbbra sem találom a megoldást.
Egyik rokon csak pc-n hasznalja a facet, és csak inkognitóban.
Ha épp nincs belépve, bármit bármennyit irhatok, semmit nem kap meg.
Minden belépéskor kéri a pint is, ezt mindig meg is adja.
Mi a bánatot kell állítani, hogy működjön? -
Winnie The P
őstag
Hali!
Nem vagyok nagy Facebook posztoló, de ma reggelre eltünt az összes bejegyzésem. Most volt egy frissítés, de így sem látom! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest