Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga68
őstag
Sajnos ki kell jelenteni hogy a Facebook eredeti szerepét teljessen elvesztette és egy teljessen üzleti platform lett.Az a lényeg hogy mindenféle baromságot nézegessen az ember,érdektelen videókat és reklámokat.. És az ismerősők posztjait teljessen háttérbe szorítsa.
Lassan értelmetlen és használhatatlan katyvasz az egész. -
ledgeri
nagyúr
-
t420s
aktív tag
Üdv!
FB marketplace üzenetét hogyan értelmezzem?
Recent update to selling fees Effective April 15, 2024, the selling fee for listings sold with shipping and checkout on Marketplace increased to 10% or a minimum of $0.80 for each item sold with shipping and checkout.
???
nem értem, és nem az angolommal van a gond... -
sirdenis
tag
válasz
Speeedfire #34669 üzenetére
Nekem 1 hónap alatt vagy 20x állították vissza kézzel a marketplace fiókomat. Minden esetben másnapra az algoritmus megint lecsapott rám indok nélkül. Megunták hogy minden nap írok és most ott tartunk hogy azt mondták utoljára hogy ez vègleges. Persze az elején elismertèk higy a redzser szar, meg.minden nap vissza is allitották. De hogy mi az ok a tiltásomra azt nem tudják megmondani. Rakat szar az algoritmus és nem tudják már uralni. Skynet
Mindezt úgy hogy 5 csillagos értékelésem volt meg elkoltottem kiemelèsre 700000-et tavaly.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
most már hónapok óta közli velem az FB, hogy:
"A fiókodat a felfüggesztés kockázata fenyegeti. Oldd meg a problémákat, és nézd meg a szabályokat, hogy elkerüld a fiókod vagy a kapcsolataid elvesztését."
Illetve, hogy a profilom kockázatnak van kitéve. Meg, hogy A profilt veszély fenyegeti. De egyszerűen nem tudom, hogy miként kellene ezt megoldanom, az FB természetesen nem válaszól.
A büntit egy képért kaptam, amire azt írták, hogy "Gyermekek szexuális kizsákmányolása, gyermekek elleni erőszak és meztelenség" - amit én erősnek tartok, de hát ők tudják
Bárkinek bármi ötlete, hogy ezt kockázatos dolgot miként lehetne megoldani?
Előre is köszönöm! -
mrmrg
tag
Sziasztok!
#messenger #hd
Segítsetek megfejteni pls:-)
Messengerben megjelent ugye a HD kép küldési lehetőség. 1 kivétellel mindenkinél ki tudom választani ezt a lehetőséget, de ennél az 1 kontaktnál a hd gomb helyén az albumok gomb jelenik meg. Visszafelé ugyanez a helyzet, ez a kontaktom mindenkinél ki tudja választani a hd küldést, de az én irányomba nem. Mindkét telefon iphone 13, ios is és app is frissítve.
Mi okozhatja / mi lehet a megfejtés?Köszi előre is,
Üdv, G. -
válasz
Speeedfire #34669 üzenetére
Ez már nekem is megfordult a fejembe, de akkor ezek szerint olyan mint halottnak a csók!
-
Speeedfire
félisten
Tök jó, kifizettem egy havi kék pipát, mondván hátha segítenek a marketplace miatt. De kb bedobják nekem, azokat a help oldalakat, amiket eddig is láttam. De hogy mi a baj, azt senki sem tudja.
-
Sziasztok, nem tudom miért de nekem nincs reels videó, nincs ilyen menü, a környezetemben mindenkinek van, csak nekem nincs, nem életbevágó, csak bosszant hogy miért? xd Tudja valaki hogy miért?
-
codec
senior tag
Üdv!
Lehet ezzel a sz@rral valamit kezdeni?
[link]
Telefonon gond nélkül használható Win alatt meg ez van szinte minden ismerősnél! -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #34661 üzenetére
Megoldódott.
-
draco31
veterán
Továbbra sem találom a megoldást.
Egyik rokon csak pc-n hasznalja a facet, és csak inkognitóban.
Ha épp nincs belépve, bármit bármennyit irhatok, semmit nem kap meg.
Minden belépéskor kéri a pint is, ezt mindig meg is adja.
Mi a bánatot kell állítani, hogy működjön? -
Winnie The P
őstag
Hali!
Nem vagyok nagy Facebook posztoló, de ma reggelre eltünt az összes bejegyzésem. Most volt egy frissítés, de így sem látom! Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest