Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, és már készítik a 19.9-et is.
De amúgy itt vannak a változások:
[Windows] What's new in the F-Secure app -
-
-
-
-
Nem értem, hogy ezt most miért tetted be nekem. Nem erről szól a hozzászólásom. Amúgy meg olvastam, mert Te is beraktad és követem az F-Secure fórumot.
Azt mondtam, hogy a 32 bites támogatás nem szüntetném meg, mert sok gépen még az van és lesz is egy jó darabig. A Windows 11 meg ugye alapból 64 bites.
Tehát hiába frissít a legfrissebb Windowsra, ha nem tudja futtatni.Én erre írtam, hogy felesleges volt ennyire előre rohanni. Más gyártónál is van 32 bites támogatás függetlenül attól, hogy van natív 64 bites verziója.
-
-
-
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Be lehet látni többet és kevesebbet.
Van egy termék, ami jó. Erős a védelemben és nem vehető észre a gépen. Csináltak egy alapvetően 64 bites verziót. Mások, a béka segge alatt vannak.
Nem védem őket, csak nem látom akkora gondnak amit írsz, mint ahogy kommunikálod. -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szellem.