Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
Kiadták az OPERATION FLASHPOINT RED RIVER-t is.

-
T_boy
tag
Nagyon régen még a sorozat tagjaként a Caesar III-at, a Railroad Tycoon2-őt illetve a CIV2-őt vettem meg. Semmi gond nem volt velük, még talán meg is vannak valahol.

-
Tibinho
tag
DIRT3 jó játék, lehet most már minőségi darabokkal foglalkoznak majd

-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Az jó ötlet ha beújít egy kicsit,ha megnézed az oldalukat, a lista elég ..., hát nem tudom,sok játékuk van,de régebben (szerintem) jobb minőségű játékaik voltak.
Van tőlük pár játékom,vagy 5-6 éve vettem őket,akkoriban még ezeket a játékokat is árulták(bocs a kép minőségéért,telefonnal lett felvéve 2 db-ban,majd össze szerkesztve).
Úgy gondolom akkoriban még az EVM még nem jelentett egyet azzal,amit FreddyD filmjeiben a kiadóról lehet mostanában gondolni.
Sok régebben árult játékukat ki lehetne újra adni(a javításokkal együtt ,hogy ha lehet menjen az újabb windowsokon is).Ha az árakat jól lövik be,még be is jöhet az új akciók.
Mondjuk a F1 2010 3 rugó(az evm).a GfW kiadás meg 9(az 576 Kbyte-ban mind kettő) -
MiAFak
tag
Ez a bejegyzés inkább azoknak szól akik hűen követték FreddyD tevékenységeit, ők értik mit kell itt véleményezni
Jut is eszembe ! Nem régiben fel fedeztem hogy bizony a City Interactiv sem tétlenkedett , és bizony piacra dobot egy Dark Sector névre hallgató játékot . Nem tűnt rossz darabnak a borítójára rá nézve , de a franc se tudja xD A city-s emberkék mindig meg lepnek minket

-
Unbaised-Ben
senior tag
Játékok dobozára rá lett rakva hogy szimulátor

Hát szerintem a szimulátorok nem itt kezdődnek. Azt kellett volna ráírniuk, hogy Arcade versenyjáték, vagy Autós játék, vagy mit tudom én, de nem szimulátor
-
MiAFak
tag
Anno én is odáig voltam a Rossz Pc Játékok blog oldaláért.
A jó öreg Ezt Vedd meg játékok ugye, tökéletes alapanyagot bisztosítottak FreddyD -nek , de ahogy látom már erősebb címekhez is hozzá nyúltak
Nem hittem volna hogy ezt is meg érjük , hogy fel ébred az EVM és játszható játékokkal fog foglalkozni xD És még egész ízléses a doboza 
-
BMWFan
senior tag
Senki?

-
BMWFan
senior tag

Sokak számára ismerős lehet a Rossz PC Játékok Sorozatból,most viszont újít.
Nemrég kiadták a Dirt 3-at,F1 2010-et,Grid-et.

Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jut is eszembe ! Nem régiben fel fedeztem hogy bizony a City Interactiv sem tétlenkedett , és bizony piacra dobot egy Dark Sector névre hallgató játékot . Nem tűnt rossz darabnak a borítójára rá nézve , de a franc se tudja xD A city-s emberkék mindig meg lepnek minket