Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#99045) Vodike válasza blueboi69 (#99044) üzenetére


Vodike
tag

Két külön dolog:

- faszén az relatíve gyorsan és magas hőfokon ég - grillezésre jó, tehát, hogy feldobd a flekkent, aztán megsüsd pár perc alatt fedő nélkül
- brikett az lassan, de stabilan ég (tehát stabil hőfokon) - lassú, low and slow technikához kell, tehát feldobsz egy 2-3-5kg-os tarját, oldalast, marhát EGYBEN és 5-8-12 óra múlva ránézel, végig fedő alatt, néha meglocsolod alma+ecet+kóla kombóval, stb. És igen a Weber brikett még 8 óra múlva is stabil hőfokon fog égni, míg akkorra már egy faszén rég kifogy.

[ Szerkesztve ]

exTiga

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.