A folyadék a húsok mellé jó ötlet, pláne zárt(abb) térben. Egy idő után elkezd jól-jobban párologni, és ez a pára is segít(het) a húsnak (vagy ami van a tűztérben) puhulni.
Amit én gondolnék, hogy jó lehet, az valami olyan sör, amit már meginnék, de nem sajnálom elfőzni Dreher Bak, Krusovice / Budweiser...
Almalét és viszkit nem gondolom, hogy tennék hús mellé - viszki drága, és jobb az bennem, az almalét meg nehezen képzelem el, hogy jó, de még nem próbáltam. Se egyiket, se másikat nem láttam / olvastam, hogy tennének hús mellé. Sört/bort igen.
Ettől független lehet, csak az én műveltségem alacsony, és tuti az alma / viszki a hús mellé.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.