Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#99030) zetor2000 válasza halapidori (#99027) üzenetére


zetor2000
senior tag

A folyadék a húsok mellé jó ötlet, pláne zárt(abb) térben. Egy idő után elkezd jól-jobban párologni, és ez a pára is segít(het) a húsnak (vagy ami van a tűztérben) puhulni.
Amit én gondolnék, hogy jó lehet, az valami olyan sör, amit már meginnék, de nem sajnálom elfőzni :D Dreher Bak, Krusovice / Budweiser...

Almalét és viszkit nem gondolom, hogy tennék hús mellé - viszki drága, és jobb az bennem, az almalét meg nehezen képzelem el, hogy jó, de még nem próbáltam. Se egyiket, se másikat nem láttam / olvastam, hogy tennének hús mellé. Sört/bort igen.

Ettől független lehet, csak az én műveltségem alacsony, és tuti az alma / viszki a hús mellé. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.