Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#97955) npera


npera
újonc

Ez egy jó nap volt.

Mostanra hirtelen tavasz és nyár is lett egyből. A növényzet robbanásszerűen beindult, minden zöld lett. Ezt imádom, hirtelen greyscale helyett jön a látható spektrum. Most már piszok sokáig világos van, az erdő pedig álomszép.

Reggel asszony elhúzott a fiammal focira, aztán fáziskéséssel én is a lányommal. Mire elkezdtünk edzeni már 20 fok volt, de olyan erővel tűzött a Nap, hogy kis napszúrást is kaptam. A kiscsaj úgy rúgja a bőrt, mint egy isten, apa nagyon büszke.

A foci után vicces dolog volt. Közvetlenül az egyesült épülete mellett egy mokka csávó és egy svéd csaj nézegettek egy bringát az árokparton. Megkérdezem, hogy mi a stájsz. Leesett a pedál. Az baj. Nálam nem volt semmi szerszám. Megkérdeztem merre laknak, hogy haza tudnak-e menni szerelni. A másik faluban laknak. Erre megkérdeztem, hogy van-e kedvük velem jönni, aztán akkor megcsinálom a bringát nekik. A srác először elkezdte tolni a bringát, de mondtam neki, hogy kezdjen el gurulni, aztán tolom. A fiamat és a lányomat gyakran tolom kézzel, így a csávó hátát fogva kézzel elkezdtem tolni. Kábé 800 méter, szépen hazatoltam, a barátnője meg tekert mögöttünk. Egy idősebb fószer be is szólt, hogy a csávónak kellene inkább egy elektromos kerékpár, akkor nem kell mással tolatnia magát...

Hazatoltam, aztán a sufniból hoztam szerszámot és felrittyentettem a pedált. A másikat is meghúztam, mert az is laza volt. Aztán megkérdeztem, hogy van-e elég nyomás a gumiban, kézzel nyomkodták és láttam egyből, hogy kábé atmoszferikus nyomással makettkodnak. Kihoztam a Phülöp által ajánlott ToPeak punepát (köszönöm ismét a tippet :R ), aztán kapott 4 bar nyomást előre és hátra. A barátnője addig kapott friss vizet a kulacsba, aztán még segítettem nekik visszatalálni arra, amerre menni akartak. Elég boldogok voltak, mert a másik opció az volt, hogy hazatolják a bringát, aztán készen vannak....

Edzésen elkövettem a hibát, hogy lógattam a lányomat fejjel lefelé (mert az vicces), erre az összes kiscsaj sorba állt, hogy őket is. Egyik-másik csinált mindenféle koreográfiát közben, ami nem mindig egyszerű. De egyet sem ejtettem le, szóval királyság van.

Utána el lettem küldve vásárolni, mert kellett grillezni. Majd összekészítettem mindent, aztán 4-kor beröffentettem a grillt. Kábé 7-ig el is voltam. Lett steak pityóka (a gyerekek felzabálták az egészet, nekem egy szem maradt), meg kétféle kolbász, borda és egy csomó zöldség.

Most lassan el is tudom tenni magam pihenőbe, jövő héten PI Planning 21w22 :Y :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.