Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#95019) Bujdy81 válasza eattila (#95017) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

"De volt valami orvosi levélíró, aki azt mondta, hogy a betegség maga az oka a 90-95%-os aránynak. De akkor máshol?"

Egyrészt az emberek is felelősek. Orvos ismerős mondja, hogy azok, akik az intenzívre kerülés után 2-4-6 órán belül elmennek, azok ha 3 nappal előbb mennek orvoshoz, simán lehet, hogy túlélik. Jó, de miért nem mentek korábban orvoshoz?
- M1-ből jön, hogy "minden fasza, lassan nyitunk, aki beteg, azt Soros fertőzte meg"
- Teret adnak a hülyéknek a médiában, hiteltelen szakmaiatlan a járványkezelés
- NEM adnak teret a valóságnak, még árnyalva sem, pedig akkor sok ember észbe kapba, hogy "basszameg, ide nem akarok bekerülni"
- EÜ rendszer iszonyat túlterhelt, minek menjek be a kórházba, meg tudok halni itthon is...

Kiegészítés: pulmonológus forrás szerint teli pofával kellene mondani a TV-ben a légzőtornát reggel-este, mert egy enyhe-középsúlyos COVID tüdőgyulladás esetén nagyon sokat tud javítani a túlélési esélyeken! És kvázi "pénzbe sem kerül", mert az emberek otthon csinálnák.

A mortalitás felfutásában nagy szerepet játszhat, hogy ahogy terhelődik túl az EÜ rendszer, nincsen kapacitás arra, hogy a gépre tett beteget forgassák, mozgassák, pedig az elég világos tapasztalat, hogy a tüdő mozog, jobban az esélyek!

Extra kiegészítés: szerinted mennyire lesz romon az EÜ humán oldala a járvány végére, mikor azzal szembesülnek, hogy bekerült x ezer ember, ők 0-24-ben kidolgozták a belüket, így sikerült megmenteni 20%-ot? Más országokban meg sokkal többet. Hányan fogják feltenni a kérdést, a maradók közül, hogy "miért csináljam?"...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.