Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90954) Jahno válasza Bujdy81 (#90947) üzenetére


Jahno
őstag

Hokis ismerősnél eléggé szét van csúszva haversrác az alapokkal is, meg akinél 2 kölköt kell vinni ide-oda szakkörre, edzésre, jó ég tudja mire. De majd meglátjuk ha 10+ évesek lesznek, oszt beszámolsz.Balettos ismerősnek egy ideig egyszerűbb volt, egyszerűbb a felszerelést cipelni és nem kell annyit külföldre járni. Onnantól elég hajhullós ha bármi csöppet komolyabbra fordul. Mármint nekem hajhullós, hokis haver vonogatja a vállát és csinálja, de ezen kívül semmire nincs ideje, minden a gyerekhez van igazítva. Nyáron kap két hét szabadidőt.

Bár lehet csak nálam csapódik le így összességében ha mindenkihez igazodni kell, de lassan már betéve tudom a fél haveri kör menetrendjét, mikor rajzszakkör az Óbuda, balett Stefánia, lovaglás XVI-XVIII ker széle, énekzene Kőbányán, aztán amikor nincs valami vagy valaminek ott vége van, akkor tudunk összefutni és hobbizni.

Hétvégén volt velünk egy -1 hónapos, Ők még kettőt szeretnének és közösen meghallgattuk a napi mantrát a tapasztaltabb verziósoktól :C Másik havernál ketten vannak kölkök, elsőnél teljesen jól volt és mindenkit kiröhögött, most a 2. kölökkel elég rosszul áll, lassan 1.5 éve nem bírunk beszélni és zombiként létezik. Őt is bíztatták, hogy lesz még rosszabb :DD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.