Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88025) zetor2000 válasza Jahno (#88003) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én szopolok (illetve már megvan, mi a baja a laptopnak) egy Elitebook Folio 1040 G1el. Fasza selejt széria, az összes, kábé. Fórumok alapján. Ez csoda, hogy eddig ment :) Valami csoda folytán csak 1 oldalas ramok mennek bele, azaz olyan modul, aminek mind2 oldalán van IC, az nem, mert feszül a modul a foglalatban, vagy bele se megy, vagy erőszakkal, de belemegy, és akkor az alaplapot feszíti. De többeknek sok géppel volt bajuk. Ezek az emberek jellemzően HP Elitebook Folio 9480M-et vettek (a 1040 után, persze), ez is fémházas vacak... de működik.
Thikpadnál izé.. szépség az elég relatív, de mondjuk tetszetősebb. Ezüstös-fémes megjelenés, akármi. Laptopnak ez is jó lehet.
Meg egy használt Mi Book... Mi Book Air vagy mi a Xiaomi laptopja. 3kiló környékén akadnak szépek és jók, én tavaly nyáron 140ért akasztottam egy működőt (van baja, de nem látni). 10-30ezer lenne kijavítani, de még nem vitt rá a lélek. Ez unibody, azaz mart alu házban lakik, nem nyeklik-nyaklik.
Tiszta MacBook koppintás a dizájn, az építés minősége bizonyos érából jövő MacBookoknál jobb, mert a gépelési érzet többé-kevésbé jobb.
Meg (használtan) 300ért itt a fórumon (az apróhirdetések közt) is akadnak táposabb gépek.
Asus ZenBook 13" is jó lehet. Cégnél jött szembe egy, azt néha nyomkodom, nem rossz. Kérdés persze, hogy mennyire kell teletömni cuccal, mert azért el tud szállni az ára rendesen.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.