Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#87038) zetor2000 válasza Sipi- (#87028) üzenetére


zetor2000
senior tag

Lehet.
Ha nyitva a trafik, valami szivarka lesz benne. Nekem a "Moods" féle "Bahia" jött be.
Ezt a Dannemann csinálja. Asszem füstszűrő mentes, csak dohányból álló termék (de lehet, hogy tévedek). Árban van olcsóbb és drágább is, annak függvényében, hogy mennyit szeretnél venni, kisebb / nagyobb csomagokban, 10-20 szál van bennük, asszem, és nem vészes az ára sem.
A Bahia valami ízesített féle, de nem rossz - ez lehet, hogy szűrős(idehaza most csak egy üres doboz van, az meg egy 20 szálas originalé, ez mentes). Reltíve kicsi, akkora, minnt egy szál cigaretta. A csomagon valami felirat jelzi, hogy szűrős, meg hogy ez "original"' vagy valami ízesített. Ebben egy jól képzett trafikos talán tud segíteni, de a hosszúműkörmös Mancika, aki nem dohányzik, az nem...
Volt még valami Henry Winterman's féle, abból a cseresznyés faszipkás tetszett. Esetleg vaníliás. :) Ez persze preferencia. Ez nagyobb szivarka, szipókával spékelve, kisebb kiszerelésben - 5-6 szál per csomag - ergo magasabb fajlagos ár, de hosszabb élvezet / szál.

Én sem vagyok valami nagy dohányos, évente egy doboz talán elmegy ilyenekből, azaz 20-30 szál, talán. Erősen hangulatfüggő, meg ital is kell ám hozzá nekem, meg talán társaság is, de az nem annyira.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.