Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#79751) FőDudu válasza eattila (#79750) üzenetére


FőDudu
addikt

A fonok nem mondta nektek a hirt?

FőDudu

(#79752) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

update : holnap megyek pcr tesztre Váci útra, reggel 6-ra

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79753) eattila válasza FőDudu (#79751) üzenetére


eattila
csendes tag

Melyiket? Hogy pozitív a kolléga? Nem. Tegnap tudta meg ő is, de nem szólt nekünk. Más módon tudtuk meg.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#79754) eattila válasza Gabibácsi (#79752) üzenetére


eattila
csendes tag

Reménykedjünk.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#79755) Gabibácsi válasza eattila (#79754) üzenetére


Gabibácsi
tag

nincs semmi bajom, és a tünetek sem olyanok voltak
meglátjuk
asszem 3 nap

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79756) eattila válasza Gabibácsi (#79755) üzenetére


eattila
csendes tag

Bármi lehet. Van akinek csak a feje fájt.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#79757) Jahno


Jahno
őstag

Na, vasárnap reggel...
Úgysem érdekel senkit, szóval megírom a hétvégi fotós móka riportot.
Pénteken erdőjárós vonatozás közben dumáltuk az arcokkal, hogy Ipoly környékén 1-2 napos áradások vannak, valaki már kinézte a jobb fotós helyet, télen és tavasszal ködbe veszett fa után napfelkelte lesz, "majd szól", ha alakul valami, de idén már nem biztos. Ez egészen másnapig mellékszál volt :DDD Minden vízszint-függő, amiről a helyiek értesítik. Néha értesítik :W
A gőzölgős ésvagy ködös tavak is mindig jól néznek ki, csak lefényképezni nem bírtam soha. Ennek kapcsán veresegyházi haverral fejtegettük, hogy én most szombatvasárnap kinézek egyopciós fotós helyet arra felénk Veresen, aztán mivel Neki ez "gyerekes" hétvége, ezért csak jövő héten ér rá alkotni. Akkor nyomunk egy valami egyszerűt és délelőtt közepére már vissza is érünk a nappaliba, sör a kézbe, kész, alig pár kilométer kerülő, mi baj lehet.
Többiekkel ezt a témakört párhuzamosan fejtegettük fotós csoportban, hátha még érdekel valakit. Egészen addig, míg szombat este kinéztük Gyadán a tanösvényt. Újra, mert egyszer feladtuk és ott is inkább az a baj, hogy előre kellene némi helyismeret. És magam felé hajlik az asztali lámpám, sok opció közül ezt bírom teljesíteni, megfelelő közelségben is van. Sebajja, keljünk fel, nyomjuk.
Sok reményt nem fűztem hozzá, meg persze nekem is fel kellett kelnem, ha ketten leszünk akkor már jó, ha nem, akkor sarokról visszafordulok vagy távlatilag megnézek valamit és elmarad az alkotó munka. Zűrösebb helyekre jobb minimum ketten menni na, még ha civilizált helynek is néz ki, főleg mert ott a dombok közt sem térerő, sem semmi, elvileg turistás civil hely, gyakorlatilag Vácon az ösvényen azon a 200 méterenyi szakaszon is össze bírod törni magad ha véletlenül úgy jön ki.
Közben szombat este rámírt haver, hogy vízállást jelentettek, fákat már évekkel ezelőtt betájolta, Ő most felül az este 8as vonatra és megnézi személyesen, mert helyi erők 1 napot késtek az infóval és most emlegetik, hogy "tegnap még egész jó volt". Itt főleg jobb lenne minimum ketten lenni, ha érdekel menjek, ez meg ez a koordináta, a sínek mellett találkozzunk, de 3as házszám alatt lakok az is ugyanúgy jó. Gyadától ránéztem, Hont már tényleg nincs messze, miért is ne. Valami lesz, 5 óra előtt kellene érkezni. Még az sem tudtam merrefelé megyek, csak a kütyü mutatta a nyilakat.
Reggelre nyilván senkitől nem érkezett SMS, hogy biztos jön (ezek néha működnek, néha nem, evvan), de faluból még kimentem, ráér útközben megfejteni. Senki nem csipogott, Gyadai tanösvény kilőve, írtam SMS-t havernak, hogy úton és ott leszek a ház előtt. Persze közben esett az eső, fejben már számoltam a pro és konra érveket, mert minek nekem ez a baromság...
Odaértem, persze ez vidék, szomszédok rögtön összeszaladtak, adunk kávét, úristen miképpen néz ki a bakancsod, adunk normálisat, meg ez nem lesz elég, itt egy gumicsizma. Mondom jóvanna, nem szeretek itt galibát okozni, csak sodródok, max. elviszem havert, megnézek bármit a partról, találok valami fotós mókát. De nem úgy van az, rögtön többen el is akartak kísérni minket túravezetésnek, de nem értették, hogy miért megyünk ilyen korán sötétben. Először is azért, mert fotós móka, mire megtaláljuk, kipöcsöljük, az X idő, és napfelkelte előtt kell kb. fél óra, aztán ha feljön a nap, 10 perc múlva lehet takarodhatunk is haza.
Nagy nehezen megemésztették, felírtuk mikor merre tervezünk menni, majd nekiálltak nekem gumicsizmát szerezni a faluból. Rögtön képben lettem mindennel, hogy a Pecás Petinek akkora lehet méretben, mint én és van felesleges a csizmája, de ha nem, akkor minnyá felhívják a Vadász Sanyit, aki megmondja kinél van ilyen. Mindezt úgy, hogy már lábamon volt a térdig érő csizma és nem értettem még mi kellene. Aztán jött a klasszikus megfejtés, mondván ott csak lábszárközépig ér a víz, de bentebb már csizma kell. Ezek a gázló melles verziót hívják gumicsizmának, kisebb kategória szinte nincs is :-D
Abból nem volt a méretem és nem is nagyon akartam bonyolítani, végre összekaptuk magunkat és mentünk...
Első helyen kisebb vízbe sem mentem bele, haver bóklászott a sötétben egy darabig, de mellig érő vízben nehéz bokrok közt sétálni és semmi értelmes nem adta ki, így inkább legyintett és visszajött. Előtte persze megnyugtatott, hogy arrafelé centire nem ismeri a terepet, ha beleesik valami nagyobb gödörbe vagy egyébbe, akkor ne pánikoljak és menjek utána, mert abból csak nagyobb baj bír lenni. Hátmondomjóvanja.
Másik verziónál a kinézet ponton már bíztató volt a dolog, nagy rét felé megyünk a töltésen, messze víz látszik, teljes sötét és kuss. Navigáció a J1ről: jobbra ott a kilátó és parkoló, tegyem le a kocsit. Még sötétben félig láttam egy Zetornak a nyomát lefelé menni, de mire megálltam késő volt, bele is süllyedtem a sárba. Sebajja, van fél délelőttünk, kocsi nem mozdul, csak jobban beásnám ha szórakozok aztán inkább gyorsan átöltöztünk és irány be a vízbe. Ő mellig érőben kicsit bátrabban, én azért próbáltam a gödröket kerülgetni és utólag térkép alapján kb. 1 kilométert mentünk be az ártérbe. Közben terepjárós ismerős írta, hogy ha helyben nem oldódik meg, akkor jön és kirángat. Nem zavart a dolog. Egy darabig :-D A reggeli kezdet után nem láttam problémának szerezni egy traktort, vagy úgyis itt mászkálnak az őrök Nívával, mindennel is, majd valami lesz.
Iszonyt durva ott a semmi közepén teljes csendben, amikor leghangosabb dolog a fényképező szervója...
Aztán lassan éledezett minden, távolban egy lövéstől több ezer kacsarécevalamihasonló szállt fel, tettek pár kört és szálltak vissza. Érdekes hangja van ekkora csapat landolásánának is. Lesz még kacsás fotó a jövőben (:-
Többit tudjátok, lett valami ködös kép, ellenben igazán a ködöt látni nem lehetett, arany színű napfelkelte is elmaradt, irány visszafelé.
Kocsinál már tobzódak, hoztak deszkát a kerék alá, Pecás Valaki már úton volt kötéllel, amíg vártak ránk addig csak a körülötte lévő 50 méteren szedtek 2 bazinagy kosár gombát. Én meg pislogtam laposakat...
De hát vidék vaze, visszamentünk, mindenáron le akarták mosni a kocsit, mert sáros, aztán úgy tevezték, hogy ott maradok ebédre és már nyilván fől a szarvas. Pfúha, este 8kor még én sem azt terveztem, hogy itt leszek :-D És mivel reggelire sem maradtam, ezért kaptam az útra fél szatyor almát a fáról meg egy üveg zakuszkát.
Havert még kidobtam Vácon az állomáson, aztán tervezgetjük a következőt és most fél haveri kör engem kérdez milyen mellcsizmát kellene szerezni, mert érdekli a dolog :-D Holnapra már ebben is bazi nagy szakértő leszek, de itt is azon múlt, hogy több irányból kinézték a helyet, most 20 centis vízben be lehetet sétálni és ebben a részében sok extra nem volt.
Előző fotók dátumai alapján megnéztem centire az akkori vízállást (haver 4-5 éve évi pár alkalommal visszament tervezgetni), azt sűrűn nézegetve már a helyi erőkre sem kell támaszkodnunk, aztán meglátjuk. Ha hajnalban odafelé tényleg kb. 1 óra az út, kutyával nem találkozom közben, akkor előfordul, hogy járok még arrafelé. Napfelkeltést meg kellene csinálni, és persze kacsásat IS.
Oszt ez. Legalább jó levegőn voltunk, mászkáltunk, meg röhögtünk, aztán bepótoltam az alvást. És miképpen állunk Gyadával? Egyszer már bementem parkolón belülre, "majd" legközelebb ismét megtervezzük.

(#79758) FőDudu válasza eattila (#79753) üzenetére


FőDudu
addikt

Megvartam volna amig lesz vele meeting aztan ha nem emliti akkor lehet sejteni milyen ember....

FőDudu

(#79759) Gabibácsi válasza Jahno (#79757) üzenetére


Gabibácsi
tag

Matula bácsit hiányoltam

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79760) Jahno válasza Jahno (#79757) üzenetére


Jahno
őstag

Tudom mit hagytam ki, még gyorsan bejelentettünk a NÉBIHnek elhullott rókát, annak szoktak örülni, meg azért a helyi "természeteseknek" is szóltunk. Közben helyi erőkkel ledumáltuk, hogy építsék a kapcsolatot az új pásztorral, mert ha nincs víz alatt a rét akkor az szürkegulya etető és ez is érdeklődési körbe esik. Többféle szempontból :-D

Valamint napi 16szor jár arra egy Bzmot, ha elég magad a vízállás akkor olyan, mint ha a vízen menne, az tavasszal szerintem marha jól néz ki, legfeljebb nem sikerül. Meglesem neten, más tuti megcsinálta már.

Persze most csomó haver jönni szeretne és mellcsizmát venni, nekem meg első lesz egy jó bakancs, aztán valami 1-2ezer pénzes gumicsizma elfér, többi a jövő titka.

(#79761) Jahno válasza Gabibácsi (#79759) üzenetére


Jahno
őstag

Ha még sokat szocializálódom, akkor lettek volna figurák az biztos. Legközelebb ott alvós buli lesz.

(#79762) eattila válasza FőDudu (#79758) üzenetére


eattila
csendes tag

Nincs meeting. Kis cég. Reggel kv közben kaptam némi infót, de addigra már összekaptam kollégával is, meg tudtam mindent. Azt ,hogy ki miféle ember az egyrészt nem volt titok, meg kiderült abból is, amit nem írtam le.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#79763) qnadam válasza Jahno (#79757) üzenetére


qnadam
veterán

csónakot kellett volna vinnetek.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#79764) WiZARD


WiZARD
addikt

Hívott valaki, hogy a kávézó üzletvezetővel akar beszélni. Mondom én vagyok.
Ok, ő valami központi kereső akármi izétől hív (sajnos nem figyeltem, hogy pontosan honnan) és már márciusban beszéltünk, hogy a mittudomén milyen marketing szolgáltatásukat nem kívánom igénybe venni és ez változott-e.
Mondom, nem, továbbra se érdekel. Oké, akkor a "gógöl" akármit kikapcsolják nekem, pedig most ha a "gógölbe" beírom hogy győr kávézó akkor kijövünk elöl, kistérképpel, x értékeléssel, stb, és ezt tuti nem akarom-e tovább. Mondom nem, mert ez nélkülük is ilyen.
Oké, akkor megszűnteti a szolgáltatásukat, amit ugyan eddig ingyenesen adtak, de a kávézó címére küldheti-e a számlát a 24ezer ft adminisztrációs díjról :Y
Mondom oda ne küldje, mert én ugyan nem kértem semmi ilyet és úgyse fizetem ki.
Dehát amikor beregisztráltam a "gógölbe" azzal elfogadtam ezt. :Y
Itt kinyomtam.

Érdekes próbálkozás, kiváncsi leszek küldenek-e bármit. Tuti csomóan bedőlnek, és akár a "szolgáltatást" is fizetik, de ezt a díjat simán. :(

Mondjuk legalább megtanulhatná, hogy a google-t hogy kell kimondani. :DDD

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#79765) Phülöp válasza WiZARD (#79764) üzenetére


Phülöp
addikt

Kicsit megtúrod a netet (pl. tékozló homár), találsz hasonló történeteket. Próbálkoznak, oszt ha csak egy is bejön, már megérte.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79766) Jahno válasza qnadam (#79763) üzenetére


Jahno
őstag

Pont nem fér a kocsiba és ahol 20 centis a víz, ott ezért szívunk, vagy amikor a vízig kell elvinni szárazon. Izé, sárban :-D Jó eséllyel tilos a használata, bár ez ott kertek alatt még lehet elment volna, a park azon része nem csak hazai hanem EU-s meg egyéb nemzetközi védelem/szabályzás alatt is áll. Az megfordult a fejemben, hogy valami felfújhatós cuccon lehetne húzni a felszerelést, az biztonságos vagy mi. Csak egy NDszűrő esett a vízbe, amit kihalásztunk (legolcsóbb alig használható kínai).

[ Szerkesztve ]

(#79767) Jahno válasza WiZARD (#79764) üzenetére


Jahno
őstag

Ismerősnél kint van a falon 6 darab "megbízható cég tanúsítvány" és még kettő hasonló, amit elfelejtettem.

(#79768) Gabibácsi válasza WiZARD (#79764) üzenetére


Gabibácsi
tag

aranyos
nemzetiségi, unokázós hangja volt?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79769) Gabibácsi válasza Phülöp (#79765) üzenetére


Gabibácsi
tag

ja erre az adatszolgáltató izébizére gondolsz? abból sok volt annó

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79770) eattila válasza WiZARD (#79764) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez szép.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#79771) -NoVa- válasza Jahno (#79760) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ugyan nem ottani, de vonat vízen: [link]

(#79772) qnadam válasza -NoVa- (#79771) üzenetére


qnadam
veterán

gondolom itt nem gond a régi kocsik selejtezése, szimplán csak elporladnak hamar és kész. ha jól látom, a mozdony is valami teherkocsira ráépített moduláris izé, ha a kocsi alatta elrohadt, csak átemelik valami másra :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#79773) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Rendeltem a wavebox dunakeszitől kaját, nektek már nem kell
(mert pl káposztásra is szállítanak)
van app, abban rendeltem, mert ott van a qr kód is hozzá
jött visszaigazoló mail is, mégsem jött semmi, mert még nem működik mint kiderült
aztán amikor rájuktelefonáltam akkor kiküldték, ajándék palacsintával, és kedvesek is voltak, a futár is
de maga a kaja.. a brassói nem olyan mint ciberéd írta múltkor, a másik kaja adagja volt szánalmas..
a palacsinta jó volt, de ennyiért maradunk a halpatkónál

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79774) FőDudu válasza Gabibácsi (#79773) üzenetére


FőDudu
addikt

Amig be nem zar az is... a Covid miatt...

Csirkesnek meg valahol a Nadasdi Kalman kornyeken van egy kis kesdobalo a negy emeletesek aljaban. Na az faxa.

[link]

Olyan hely, hogy a fiam megkerdezte: apa, itt mindenki szegeny?
(le is toltuk, hogy attol meg nem szegeny, ha melos ruhaban ebedelnek).

Asz a bableves, a rantotthus, a salata.

FőDudu

(#79775) Jahno válasza Gabibácsi (#79773) üzenetére


Jahno
őstag

Tényleg, ma nem sokat kajáltam. Lehet már értelme sincs.

(#79776) Gabibácsi válasza FőDudu (#79774) üzenetére


Gabibácsi
tag

A házhozszállítás gondolom marad
Ezt a csirkést nem ismertem, pedig közel van, köszi, majd valamikor megnézem

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79777) FőDudu válasza Gabibácsi (#79776) üzenetére


FőDudu
addikt

Jo hely, kis sarki helyiseg, 1-2 belso asztallal. Foleg elvitelre.
Isteni a csirke, a rantott gomba, a rantott maj, stb.
Szendvics is faxa.

Fokent melosok jarnak oda, ertheto okokbol (jo adagok jo aron).
Ha jol remlik a Kulso Szilagyirol befele egyiranyu az utca...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#79778) Gabibácsi válasza FőDudu (#79777) üzenetére


Gabibácsi
tag

ja ott mindegyik utca egyirányú, horror az egész, le kell parkolni valahol kint, és besétálni :D

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79779) Sipi-


Sipi-
tag

Elemnagyker.hu sem kapkod, múlt hét vasárnap rendeltem elemeket személyes átvétellel, de még semmit sem jött az automata visszaigazoláson kívül. Lehet holnap felhívom, hogy mi a helyzet. A honlapon "Rendelés lezárva" a státusz, ami kicsit érdekes, mert tényleg megrendeltem, de még nem vettem át.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#79780) Phülöp válasza Jahno (#79757) üzenetére


Phülöp
addikt

Ez igy nagyon rendben van.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79781) Jahno válasza Phülöp (#79780) üzenetére


Jahno
őstag

Ráadásul próbáltam tördelni, csak előre írtam meg doksiba és a beillesztésnél szétkúrelta.

Héten is megpróbálok korán kelni, abból nem lesz riport (:-

(#79782) A. Crowley válasza Phülöp (#79716) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Vongozero a Netflixen

(#79783) hobizoli válasza Bujdy81 (#79709) üzenetére


hobizoli
nagyúr

akkor sem kell a sav kozepen megallni meg muszaki okbol se, nemhogy ott parkolni
meg akkoris ott kene lennie 50-60m-l az elakadas jelzo 3 szognek lennie mogotte, ha lerohadt, de a fure akkoris felre lehet gurulni

több drón kell ;P

(#79784) Phülöp válasza Jahno (#79781) üzenetére


Phülöp
addikt

Kb. 18 éve járunk ugyanazokra a fórumokra, de ez idő alatt összesen nem olvastam tőled annyi értelmezhető mondatot, mint most egy posztban.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79785) Grillo válasza Bujdy81 (#79709) üzenetére


Grillo
senior tag

Nem tudom mennyit voltál Esztergályban, de az ott igenis főútnak számít. :DDD
És tényleg nagyon szar az a kanyar beláthatóság szempontjából.
Tényleg. Én voltam sokat.

Még estem is ott biciklivel. Dombon felfelé....

:DDD

(#79786) Jahno válasza Grillo (#79785) üzenetére


Jahno
őstag

Juteszembe, Drégelypalánk és a vár közt találódott.

(#79787) Grillo válasza Jahno (#79786) üzenetére


Grillo
senior tag

Oks, de az 5 km. Valami közelebbit tudsz-e esetleg. Még sört is kapol. Lehet. :D

(#79788) Gabibácsi válasza Phülöp (#79784) üzenetére


Gabibácsi
tag

Lehet kijózanodott épp

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79789) zetor2000


zetor2000
senior tag

Chi-Fi kérdés...
AK KZ Audio cuccok mennyire jók?
Látok egy csomó "vackot" Aliexpressen, és ismerős szeretne venni egy valami fülest.
Nézegette az enyémet, hogy az jó? Mondom, ja, de ~15-18 volt, amikor vettem, ~50USD. Kéne valami olcsóbb. Na, náluk van pár, ami olcsóbb, ~2500tól van a KZ EDX1, amiről néztem YT videót, de abból nem derül ki a hangjáról kábé semmi.
Azt mondják, 10dodóért jó. De mennyire?
Meg nézegettem másik videót, ahol egy fószer nyakában van egy ZS10 Pro, ami 10 ropi, és nem néz ki nagyon ótvarnak, és azt mondja, hogy ez jó... De tényleg?
Megérik ezek az árukat? És vajh az Apt-X HD BT "drót" is megéri azt az ~5000et?

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79790) -NoVa- válasza zetor2000 (#79789) üzenetére


-NoVa-
őstag

Na ez hosszú, bonyolult téma lesz. Kezdve azzal, hogy a KZ nem igazán tervez, generikus OEM házakba szórnak a legolcsóbb Bellsing armatúrákból párat, aztán szól ahogy sikerül.
A Bellsing meg egy Knowles gyárból felmondott kínai mérnöl műve, aki Knowles cuccokkal megegyező típusszámon közelítő minőségű izéket gyárt.

Na viszont maga a Bellsing még jó is lenne, bár nem ér fel a Knowleshez, de nagyon olcsó. Viszont kihagyják az építés felét, nincs tervezett rezonanciakamra, csövezés, akkusztikai szűrők, amitől életszerűen szólna. Meg sok esetben hangváltó nélkül beszórnak egy csomót, csak hogy legyen.
Ami tipikus közös KZ tulajdonság, az a fémes mesterséges magas hangok, az eltúlzott szűretlen 8KHz környék miatt.
Aztán típusonként nagyon máshogy szólnak, a ZS10 Pro pl egész kellemesen, az egyik legjobb hangolású KZ a régebbiek közül.
Az APTX drótjukra ne dobj ki pénzt, alapzajos szar, fél éven belül a legtöbb el is romlik.
Az újabbaknál a KZ ASX és ASF állítólag már jobban sikerült, de...

Ez mind szép és jó, mint ígéret, de azért ajánlani csak kísérletező kedvűeknek tudom saját felelősségre. Tudnak kiemelkedő dolgokat mutatni, meg komoly hiányosságokat, egyszerre. Zenehallgatásra egy 26$-os Blon BL-03 egy 10$-os KBear 8 core 2 pin 3.5mm kábellel meg SpinFit CP100 eartippel a legolcsóbb audiofil minőség, kb 40$-ból. Semmi biztató nincs benne, amikor a csomagoláson a Driams meg Oppoty szövegeket olvasod, de a hangja valami csodásan egyben van.
Vagy 60$ körül az Urbanfun YBF ISS-014, amit enpera is megtapasztalt, onnan nagyon sokat kell emelni az áron, hogy tényleg jobban szóljon. Aztán az oda vezet, hogy ül az ember, békésen dolgozik a napnyugtában egy padon a dunaparton MacBookkal a jó levegőn, és az LDAC BT + ESS Sabre DAC + THX erősítő elfér zsebben, ami azt a pár Knowles armatúrát meg berylliumbevonatos membránt meg tudja csodásan hajtani. Aztán gép lecsuk, az utolsó napsugarakra szólt az Aqualung (Jethro Tull), így kell lezárni egy munkanapot jól.

(#79791) qnadam válasza zetor2000 (#79789) üzenetére


qnadam
veterán

nekem van egy kz fülesem, én szeretem, de én ilyen szempontból egy igénytelen tróger vagyok.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#79792) zetor2000 válasza -NoVa- (#79790) üzenetére


zetor2000
senior tag

Köszi.
Megmutogatom isminek, amit mondtál / írtál / javasoltál, aztán majd dönt. :)
40USD nem a világ, csak ilyen izé... szóval drágát nem mernék vele vetetni, mert nem mindig vigyáz a dolgaira. Aztán a mindennapos használat is azt eredményezné, hogy hamar degradálódna.

Nem, nem magamról van szó. Nekem van a Jáde Audió, még köszöni, egyben van.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79793) zetor2000 válasza qnadam (#79791) üzenetére


zetor2000
senior tag

Köszi.
Én egynek a rendelése előtt vagyok, mert szerintem én leszek megtalálva :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79794) Jahno


Jahno
őstag

Asszem új GPSes alkalmazást is kell keresnem. Egyik már olyan linket generál, aminek nem létezik a domainneve, másik még működik, érdekes módon magyarra váltott a nyelve, de valami okos kiegészítőt szeretne mindenáron áruházon kívülről felrakni. Évek óta használom, most megalakult ezzel a "kiegészítővel" és az nem tetszik.

Szokásos dolog kellene: iránytű, sebesség és koordináták, a koordinátákat meg értelmes formátumban, lehetőleg kattintható linken rakja vágólapra, küldje el mailban, indítson vele SMS-t és ilyesmik.

Esetleg ha ütemezhető és X percenként küld egy mailt akkor akár az is jó lehet :-P

(#79795) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Mázlim volt, már csak torokba nyúlkálnak, orrba nem

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79796) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Winkler meg felmondott, kiváncsi leszek, merre mozdul.

(#79797) Gabibácsi válasza -NoVa- (#79796) üzenetére


Gabibácsi
tag

Lehet komolyabban nyomja a sörbizniszt, már vannak poharai is a videókban, gondolom majd árulja, vagy társul a onebeerrel, ilyesmi

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79798) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Tegnapi autós élmény, láttam egy Techart Magnum Sport-ot... Élőben még rondább, mint képen :)

Meg egy BMW Z4 GTE sofőrjét büntette épp egy rendőr... Csak most a sofőr melósruhában álldogált, öreg autószerelő szaki, a kollégája meg ott várta egy zöld Suzuki Sedanban ülve. Kipróbálták :)

(#79799) JonesC válasza Gabibácsi (#79795) üzenetére


JonesC
csendes tag

Ja, az orr az kegyetlen, vagy csak én vagyok nyúlbéla :)

(#79800) BobaHWSW


BobaHWSW
újonc

Magyarorszag popcorn nagyhatalom??? Foto alja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.