Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#79351) npera


npera
újonc

(#79352) npera


npera
újonc

Már fel van adva a rendelés egy Plaid Model S-re, holnap kezdem el az igénylést leadni rá. Beszéltem az ipsével, aki a rendelést feladta és jeleztem a tesztvezetési szándékomat :C

(#79353) Sipi- válasza cyberde (#79349) üzenetére


Sipi-
tag

A PH-s hardverapróról a GTX1060-asomat kevesebb, mint 24 óra alatt elvitte a vevő :C
Bezzeg a 1050Ti-t még senki sem akarta megvenni. :O

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#79354) Samott válasza npera (#79352) üzenetére


Samott
addikt

Az uj Hummer meg mar el is fogyott... :)

Ja, es mintha azt olvastam volna hogy Cybertruck nem is lesz europaban. Meg ugy altalaban amerikan kivul. Egyszeruen nem felel meg semmifele eloirasnak... :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#79356) npera válasza Samott (#79354) üzenetére


npera
újonc

A Hummer már úgy kellett, mint egy falat kenyér. Mondjuk tutira zabálni fogják, mert mostanában ilyenre van igény sok helyen.

Remélem lassan eljön az ideje, hogy értelmes BEV-ek is készüljenek. Olyasmire gondolok, mint ID3, Tesla Standard Range és hasonlók. Amikor nem a fejletépő gyorsulás a fő fókusz, hanem a hatékonyság és racionális hatótáv.

(#79357) cyberde válasza Sipi- (#79353) üzenetére


cyberde
csendes tag

Rendeltem egy spéci csavarhúzót a zaliról. Persze nem jött meg időben. Megreklamáltam, küldött egy másikat. Az két hét alatt megjött. Utána megjött az első rendelés is. :U Írtam a kínainak, hogy ha el tudom adni, visszautalom a lét. Írta, hogy ok, fasza gyerek vagyok, de tartsam meg nyugodtan. A jófogáson egy hónap alatt ránéztek hatan. A vaterán nyolcan. A fb marketplace-en egy hét alatt háromszázan. Sőt, meg is vették. :K

(#79358) cyberde válasza npera (#79356) üzenetére


cyberde
csendes tag

Lesz bev dacia spring suv is. 200km hatótávval, 33kw, 120km/h végsebességgel. Viszont csak 5 millióba fog kerülni.

(#79359) zetor2000 válasza cyberde (#79358) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja. Egy átmatricázott kínai / indiai gyártású valami - Totalcar szerint Renault Kwid. Most épp Dacia logóval :D Támogatással viszont egész baráti lesz / lehet az ára, úgy valami 3-4 miller köré esik be, azt mondogatják. Úgy meg vállalható.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79360) npera válasza cyberde (#79358) üzenetére


npera
újonc

Ja, az valami átbrandelt kínai belpiacos csoda lesz. Nem azt mondom, hogy rossz, csak ott már erősen vágták a költséget. Mondjuk A-ból B-be vélhetően az is jó. Mint egy első generációs Leaf, csak olcsón.

(#79361) Sipi- válasza cyberde (#79357) üzenetére


Sipi-
tag

Hmm... Van még pár eladó apróságom, lehet meghirdetem ott is. Nem kell pl. 22 próbafoglalat 40-60W-os izzóval? :D

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#79362) Gabibácsi válasza npera (#79360) üzenetére


Gabibácsi
tag

Akkor lehet lesz belőle Lada is :)
Bár összevissza voltak kint a dácsiák matricázva, a logan nagykombi lada volt, a duster renault, a sima logan asszem renault

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79363) halapidori válasza Jahno (#79328) üzenetére


halapidori
csendes tag

Funkcionális analfabéta, aki ugyan elolvassa a betűket-szavakat, de nem igazán értelmezi. Népesség 20%a mondjuk szerintem simán. Ugye vannak akik nem járják ki a nyócosztályt, vannak a fogyik, meg vannak, akik nem látnak betűt, mert a királyi tévé meg a dzsokitévé betűk nélkül is megfelelően tájékoztatja őket.
Vannak viszont azok az emberrk, akik pl a hirdetésben próbálnak választékosan fogalmazni, de nem passzoló kifejezéseket használnak. Vagy akik nem értik a szarkazmust, meg akik nem tudnak egy értelmes mondatot leírni. Ez a nyelvi kompetencia hiánya, ők nem "analfabéták". Na, ebből a típusból van sok. Ők már "tanult" figurák is lehetnek. Szerintem ez az emberek fele.

Én már kongattam vészharangot a munkahelyen is, mert a gyerekeknek ugyan van valami eszköze, de nincs meg alap digitális kompetencia. Szóval el tudja indítani az autós játékot, mert sárga hosszúgomb, felsőgomb, nyíl. És ezzel eléldegélnek. Nincsenek gondolkodtatva, ennyit egy majom is tud. Szóval mondjuk azt már nem tudja, hogy hogyan fordítsa saját hasznára a gépet. Nem tudnak puskázni, nem kritikus gondolkodók, nem fogja fel, hogy miért ne legyen olyan bugyis insta képe 13évesen, mint VajnaTiminek, és nehezen különítik el a valóságot a fikciótól. És a szülők sem tudnak nekik segíteni.
Gyerekekre jellemző, hogy pl nem olvassák el a gombok feliratait. Kattintgatnak, aztán vagy összejön, vagynem. Szerintem ez borzasztó.
Szóval a jövő nem rózsás.

U, remelem jol reagaltam, alszom mar kozben.

(#79364) zetor2000 válasza halapidori (#79363) üzenetére


zetor2000
senior tag

A válaszod végére elfogytak az ékezetek... egy kis segítség: ' ", : .
Bár ez utóbbit el kell forgatni :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79365) Jahno válasza blueboi69 (#79346) üzenetére


Jahno
őstag

"Szóval lehet ezt finomhangolni, szerintem érdemes."

Én nem erről a fajtáról beszélek, mert annak nagy része nem érdekel, ha meg valami ezo-izét kapok az arcomba, akkor max. lehet szörnyülködni és röhögni.

Amúgy az érdeklődési köröm meg a preferenciákat néha átnézem. Ott akad meglepetés, mikor Face szerint érdekel az orosz szcientológia és társai. Fizetett reklám meg olyan, hogy sokat nem érdemes letiltani, mert akkor jönnek majd a meg nem szokott nagyobb kreténségek.

Meg sokszor saját és műszaki csoportban vannak állandó renitensek, azt meg már csak azért sem tiltom le, mert így van aki jelentse.

(#79366) -NoVa- válasza zetor2000 (#79364) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ha már texteditnáci, ezt tedd el későbbre, még jól jöhet:

(#79367) Jahno válasza cyberde (#79357) üzenetére


Jahno
őstag

FB el fogja vinni a Jófogás nagy részét, bár meg van itt is a szopószorzója, de adott csoport/érdeklődési kör, meg onnan a marketről nekem is össze tudja válogatni a hasonlókat, Budapest X kilométeres körzete, csupa főnyeremény. Aztán persze van amire sorban érdeklődnek, vagy jön valami automata kérdés és soha többet nem látom a valakit, de ez a hét nekem jó volt, ha reggel elviszik a maradék objektívemet is, akkor főleg tapsolok :C

Saját csoportban amúgy látom a nézelődéseket is, vagy elérést az elég érdekes. Ha valami érdekesebb kép kint van, akkor rögtön 1-2ezertől indul, ha valaki húzó arc nyom egy lájkot, vagy ír alá, akkor sokszorosával kezdődik a nézettségi cunami. Ennek ellenére meg van amiket 1-2 éve hirdetek, de most köcsög vagyok ha valaki hasonlót ad fel, akkor írok alá, hogy enyémet sem akarja senki elvinni, holott harmadába kerül :DD

Persze ebből is látszik az, amivel az marketingesek nem bírnak mit kezdeni, hogy Xezer fős valami meg "követő" az igazából semmit nem jelent, mert passzívan csak vannak.

(#79368) zetor2000 válasza Jahno (#79367) üzenetére


zetor2000
senior tag

Szerintem a regionális apróhirdetési oldalak jó része túlél. Régóta megvannak, kialakuolt a felhasználói bázis, aki akart lemorzsolódott. Ráadásul szerintem kialakul(hat)tak azok a keresési feltételek is, amik eredményre vezetnek. Gondolok itt olyanra, hogy túl a terméken pl. fellelhetőség, ár tól-ig, állapot (használt / új) ilyesmik.
Ez biztos nem nagy truváj a FB kódercsapatának, de még nincs meg. Sokaknak idegen a Marketplace is, meg nem biztos, hogy "olyan egyszerű" a használata. Az lesz, de még nem annyira.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79369) zetor2000 válasza -NoVa- (#79366) üzenetére


zetor2000
senior tag

Köszi, ez mókás :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79370) zetor2000 válasza Jahno (#79365) üzenetére


zetor2000
senior tag

Bezzeg az a kreténség, amit keresek az újságosoknál, az majd csak novembertől lesz kapható. Kretén #105.
Hátha esetleg mást is érdekel. A régi viccmagazin újraindult ~1 éve, csak a #104 nél jött a covid, és kavart kicsit a kiadónál. Mostanra sikerül(t) nekik megálmodni az új számot.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79371) Jahno válasza zetor2000 (#79368) üzenetére


Jahno
őstag

"de még nincs meg."

sok más sincs meg és továbbra is hetente dőlnek össze adatbázisok meg állítanak vissza valamit, ésatöbbiésatöbbi. Ettől függetlenül ez nagyon sok tagot és az üzemeltetést sem zavarja, legyen sok lájk, poszt, adja el a reklámot, jónapot.

(#79372) Jahno válasza Phülöp (#79312) üzenetére


Jahno
őstag

Folytatom a sort:

James Randi, aki valószínűtlennek tartja, hogy egyszer csak a kéményen keresztül megérkezik hozzá a Mikulás, de elképzelhető és rögtön azt a részét is meg kell vizsgálni, hogy a mikulás bemondásra elhiszi-e, hogy az elmúlt több 10 évben valóban jó kisfiú volt-e és járna az ajándék...

[link]

(#79373) FőDudu


FőDudu
addikt

Hoppacska:

Dear Sophos Customer/Partner,

The current version of Sophos Endpoint Protection is not compatible with the upcoming release of Apple macOS Big Sur. Upgrading to macOS Big Sur will result in endpoint protection being disabled. We strongly recommend that customers do not upgrade any macOS clients running Endpoint Protection to macOS Big Sur at this time.

We intend to release a new version of Sophos Endpoint Protection for macOS that will support macOS Big Sur shortly.

For details about Sophos Endpoint Protection products on macOS Big Sur, please refer to this knowledge base article.

Best Regards,
Your Sophos Team

FőDudu

(#79374) Jahno válasza FőDudu (#79373) üzenetére


Jahno
őstag

Van ez így, de legalább előre szóltak (:-

(#79375) blueboi69


blueboi69
csendes tag



(#79376) Sipi-


Sipi-
tag

Tesóm Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 telefonja melegszik beszélgetés közben eléggé, 5 perc után már nagyon meleg. Ha nem garis már, akkor mit lehet kezdeni vele?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#79377) Gabibácsi válasza Sipi- (#79376) üzenetére


Gabibácsi
tag

Lecserélni :D vagy tenni rá usb-s ventit, vagy közben jeget rárakni
meg kéne nézni amúgy, mi pörgeti fel a cpu-t hogy így melegszik, nincs e valami huncutság

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79378) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Gömbibának, Szentendrén van retro múzeum:

(#79379) -NoVa- válasza Gabibácsi (#79377) üzenetére


-NoVa-
őstag

Asszony iPhone SE-je is izzott már, simán végét járja az akku. SE2 upgrade megoldotta a gondot. Mostanában az S9-em is fáradtabbnak tűnik akkuban, de leginkább a törött kamera miatt lesz cserés.

(#79380) FőDudu válasza -NoVa- (#79379) üzenetére


FőDudu
addikt

Gyereknek vettunk valami sajat markas telefont, torni jo az is.
A1 Alpha 20. Elvileg Alcatel 3L 2020 modell.

Olyan fotokat csinal vele, hogy eszem megall.
Elottem lotte oket:
alt="" title=""
alt="" title=""
alt="" title=""
alt="" title=""

Mivel en nem ertek a fotozashoz, nekem szemre eleg jonak tunnek.
Modositatlan, nyers kepek ahogy a telefonbol kijottek.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#79381) Jahno válasza blueboi69 (#79378) üzenetére


Jahno
őstag

Nincs C64 (:- Amúgy jóság, a nappali főleg bejött. Most belvárosban nyílt egy hasonló és gyorsan el is költözött, azt még meg kellene néznem.

Mi is csak azért fotóztuk végig felújítás előtt a metrós dolgokat, mert pár év múlva simán kordokumentum lesz:

(#79382) zetor2000 válasza -NoVa- (#79379) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, az SE (a sima, régi) az nem mai dolog... 5-7 éves, ha jól tippelek. Abban csoda, ha még működött az akku. Amúgy abban 10 perc az akkucsere, ha minden kéznél van, és csinálta már az ember, ha nem, akkor is megvan egy óra alatt.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79383) Samott válasza Jahno (#79381) üzenetére


Samott
addikt

Ma adjak at 5-kor. Es november elejen zarjak le a kozepso szakaszt. Ki tudja meddig.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#79384) Gabibácsi válasza -NoVa- (#79379) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nekem még mindig bírja a régi SE, nem találok indokot hogy lecseréljem SE2-re :D
Enyém nyári melegben amikor rásütött a nap és navigáció ment, na akkor beizzott rendesen

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79385) zetor2000 válasza Jahno (#79381) üzenetére


zetor2000
senior tag

Azt a "retket", ami volt ott, szerintem kár dokumentálni :D De ez a kép egész jaú lett.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#79386) Gabibácsi válasza FőDudu (#79380) üzenetére


Gabibácsi
tag

nem értek hozzá de a pitypangos bejön

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79387) -NoVa- válasza Gabibácsi (#79384) üzenetére


-NoVa-
őstag

A 12-ből a legkisebb az kicsit még kisebb, mint az SE2, halkan mondom :)

(#79388) FőDudu válasza -NoVa- (#79387) üzenetére


FőDudu
addikt

Veszik is, mint a cukrot...
Mintha se valsag se Covid nem lenne.

Vagy ahogy a forditok mondjak: mintha nem lenne holnap ;)

FőDudu

(#79389) Samott válasza -NoVa- (#79387) üzenetére


Samott
addikt

De azon is van notch. Es 300e huf. Meg vannak orulve.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#79390) Phülöp válasza FőDudu (#79388) üzenetére


Phülöp
addikt

Már a boltokban van?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#79391) FőDudu válasza Phülöp (#79390) üzenetére


FőDudu
addikt

Tegnaptol rendelheto es a hirek szerint ugy veszik 'mintha nem lenne holnap'......

FőDudu

(#79392) Jahno válasza Samott (#79383) üzenetére


Jahno
őstag

Ezért volt az, hogy lezárás előtti héten mentünk körbe. Több-kevesebb sikerrel :-D

Átadás 2022 vége.

(#79393) FőDudu válasza Samott (#79389) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem az ar magas, a fizetes keves es szar a Forint arfolyama is.
Amcsiknal siman veszi kb barki, nem mi vagyunk a celkozonseg.

FőDudu

(#79394) Gabibácsi válasza zetor2000 (#79382) üzenetére


Gabibácsi
tag

87%-on áll az enyém, és azért használom is. A megjelenés évében vettem. Szerintem ez nem rossz.
Lehet anyukámnak adom majd, neki sima iphone5-je van

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79395) Gabibácsi válasza blueboi69 (#79378) üzenetére


Gabibácsi
tag

Köszi, voltál is ott, jó?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79396) Gabibácsi válasza -NoVa- (#79387) üzenetére


Gabibácsi
tag

Igen, meg is inogtam mi legyen majd...

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79397) Samott válasza FőDudu (#79393) üzenetére


Samott
addikt

Hagyjuk mar, S20 FE 200e huf, az S10E-t 160e korul vettem.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#79398) Gabibácsi válasza Samott (#79389) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ez a notch dolog csak téged zavar itt, szerintem. Engem pl nem.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#79399) blueboi69 válasza Gabibácsi (#79395) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nem voltam ott, csak faszbookon jött fel a hírdetés és egyből eszembe jutottál :)

(#79400) Samott válasza Gabibácsi (#79398) üzenetére


Samott
addikt

Ugy emlekszem a hwsw-n meg azt mondtad, nem veszel notch-os telefont. En meg azt hogy elobb utobb mar csak olyan lesz.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.