Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7010) Frawly válasza qnadam (#7006) üzenetére


Frawly
veterán

Na, a Reese's az egy akkora kulahalom, hogy a párját ritkítja. Vettem az angol Tesco-ban. Direkt azért vettem, mert láttam jenki filmekben, gondoltam kipróbálom milyen. Sőt vettem belőle mindjárt üveges mogyoróvajas változatot is, Nutellához hasonló üvegben. Mert megérdemlem, mert L'Oreál. Hiba volt, megérdemeltem, lecke megtanulva.

Olyan mint a Snickers, csak sokkal töményebb, mogyorósabb, édesebb. Olyan tömény mászok az egész, hogy csak úgy ragadt tőle a szám, harapni alig tudtam, meg szomjas lettem rá, mint a nyű. Érződik rajta, hogy bele van lapátolva egy 50 grammos szeletbe 2 kiló cukor meg 2 kiló mogyoróvaj. Az üveges változatot próbáltam kávéba belerakni, de abba sem jött be.

Amerikai cuccokkal sorra fürödtem be. Próbáltam már eredeti amcsi sárgamustárt, meg Maine-ből való mogyoróvajat, egyenként olyan rossz volt az összes, hogy a kukában landoltak, pedig én nagy zabás vagyok, nem válogatok, és kaját nemigen dobok ki. Egyedül egy normális amerikai terméket vettem, savanyú cukorka, a márkáját már nem tudom, az egyszer érdekes volt, etette magát. Ízre olyan volt, mint a PEZ cukorka, de volt egy ilyen éles, savanyúbb karaktere, ami majdnem olyan volt, mintha csípős fűszert tettek volna bele.

A kanadai termékek egy fokkal jobbak, írtam múltkor azt a csokival bevont gránátalmás édességet, az jó volt, árban sem volt rossz, de nem lehet azóta sem kapni. Meg ilyen Mr Noodles Chicken/Kimchi instant ramen, elég tűrhető, kellemesen csípős, az íze tényleg csirke,de nem egy nagy szám. Prémium kategóriás juharszirupot is próbáltam, az baromi drága volt, egy egész kis üveg volt 6 font. Bár azért ezektől sem estem hasra, de az általam kóstolt amerikaiakat bőven verték. Lehet a jenkik is esznek normális cuccokat, csak azokat megeszik ők, és csak a szemetet exportálják ki globális szintre, ami náluk nem fogy el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.