Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6981) Frawly válasza Gabibácsi (#6910) üzenetére


Frawly
veterán

A csoki minőségét nem a kakaótartalom szabja meg. Persze az is egy jelzője lehet, ha túl alacsony. Kakaóvaj tartalom is számít, meg az egész eljárás, alapanyagok, amivel gyártották. Vettem én már 85%-os csokiból is elég ehetetlent. Nálam egyébként is a max. kakaótartalom, amit szeretek, az 60%, de 40-50%-os csokiból is ettem már nagyon finomat.

A ramenhez meg annyit, hogy nincs vele baj, de a nagyi húslevesét ne öntsük rá, azt öntsük rendes tésztára, a rament meg érdemes eltenni későbbre snacknek. Gyorskajának való, nem rendes kaját, étkezést kiváltani.

Nagy kedvencem az LGR Foods YouTube-csatorna. A retrós videók mellett a faszi marha jó szenyákat és rameneket csinál, az ember nyála elcsöppen. Mondjuk te őt is igénytelennek neveznéd. Nézőpont kérdése, lehet az is, tipikus, elkényelmesedett, amerikai agglegény. Legutóbb szándékosan ilyen Tesco gazdaságos szintű alapanyagokból csinált nagyon basic sonkás-sajtos szendvicset, még humorizál is rajta, hogy milyen szar. Jól beszopatta a nézőket, akik valami nagyon fasza kajára készültek, főleg, hogy jó sokáig nem volt új rész :D

(#6960) FőDudu: a kakaó/tortabevonókat én is szeretem. Sok közülük ver jó néhány csokit. Van valahogy egyfajta sajátos ízkarakterük, ami eléggé bejön.

A cheddard ne is mondd. Angoloknak csak cheddarjuk van, csak azt gyártanak meg soft cheese-t. Max. csak az ízesítés változik, amit esetleg hozzákevernek, meg hogy mennyire van megérlelve. Olyan műanyag izű sajtjaik vannak, mint otthon nálunk az olcsó, tej helyett növényi olajból készült műsajtok, pedig ezek igazi tejből készültek, de az ízük mégis mű. Persze lehet kapni külföldi sajtokat, azokat veszem, azok nem is angol gyártásúak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.