Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65032) npera válasza halapidori (#65024) üzenetére


npera
újonc

Vannak kivételes emberek, akik még a hajlott kor ellenére is toppon vannak. Lásd Chuck Yeager.

De a legtöbb nyugger amit a kocsival művel az életveszély. Amikor 30 másodperc a reakcióidő és amúgy is csak padlóig tud nyomni bármilyen pedált a teljesen beállt végtagok miatt...

Ahol korábban laktam volt egy bácsika aki egy zöld Ford Fiestát mészárolt hetente egyszer. Kábé 4-5000/min körül fluktuáló fordulatszám és valamennyire csúsztatott kuplung kábé 200 méteren át, aztán utána bakkecskézés végig az utcán. És merev nézés előre. Gondolom a látás sem volt már rendben, tehát nézett erősen, csak nem látott.

Az utcában nagyon sok idős van, ahol most lakom. Amikor parkolnak vagy betolatnak a kis "utcába" a házak közé az ijesztő tud lenni.

Nem akarok élcelődni rajtuk, mert méltatlan dolog. Egyik-másik egyedül él, a partner meghalt és próbálja ellátni magát. És a vásárláshoz kell nekik az autó, mert kerékpár már nem menne, de gyalog nem bírják el a cuccot. Nehéz dió.

Itt van idősek számára "flexlinjen" nevű szolgáltatás, amikor kisbusz begyűjti a nyuggereket és elviszi őket vásárolni. De nem mindenhol és nem mindenkinek működik vélhetően.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.