Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56020) FőDudu


FőDudu
addikt

Voltam vasarolni.

Gyogyszertarban megint sor volt. Vissza kellett mennem, mert rendeltem olyan D3 vitamint amiben K vitamin is van. Ilyen pumpas verzio, de csak megrendelni tudtak.

Lidl-ben viszonylag sokan vasaroltak - ugye a tobbseg mar fizut kapott, ilyenkor a tele kocsik szokasosak. Penztarnal volt is elottem kb. 5 tele kocsis vasarlo.

A padlora fel vannak festve a tavolsag jelzok. Bejaratnal kesztyu es pumpas fertotlenito kirakva.

Amugy minden volt, gyereknek vettem beyondmeat 'huspogacsat'.
Kivacsi milyen a muhus... Este grillezes - magamnak marha csevapcsicsat vettem.

Penztar kornyeken szagoltam, hogy mi az a durva labszag ami meg a rajtam levo ffp3 maszkon is atjut. Itthon jottem ra, hogy vettem Camembert sajtot - valami francia fajta. Utos szaga van az tuti.

Lidl leszokott a' jojjon vissza 2-3 nap mulva es kap 10-20% kedvezmenyt ' jelento bonokrol a nyugta aljan. Gondolom most nem hianyzik, hogy mindenki az akcios LED lampaert verekedjen az akcio reggelen.

Facsen latom par horvat ismeros kezd megborulni. Azt linkelgetik, hogy oket korlatozzak, lesz majd forradalom, stb. Nem ertem, igazabol nincs is komoly korlatozas - annyit kertek, hogy maradjon otthon es ne jarkaljon ha halaszthato a dolog. Igazabol eleg jol ki lehet birni - itt Isztrian legalabb a termeszetbe ki lehet menni ugy, hogy senkivel nem talalkozol. Nem egy surun lakott varos ahol egymas szajaban jarkalnak a szerencsetlenek (elnezest ha serto lenne).

De kb 2 het utan mar forradalomrol irogatni kicsit sok.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.