Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39618) Jahno


Jahno
őstag

Napi blog, de csak mert valakinek megírtam, hogy milyen volt nem ITben szívatni magam pénteken, egy elit rendezvényen ahol elvileg minden fasza lett volna:

El is mentem pénteken egy kisebb rendezvényre trógerolni, hogy valami mást csináljak és baráti legyen, oszt köszönés után pofára estem, 2 órán keresztül gyaláztak, kis híján feladtam a sör-alapú vallásom is a sok menedzsercsaj-féle megfejtés előtt. Én meg kompletten nem értem a világot. egy része mérhető dolog is volt, de ááááá, hagyjuk...

Pedig lehet jó lett volna ilyesmikkel vagy kicsit mással foglalkozni a sok indián mellett, csak túl szarul indítottak így nem túl erős a motivációm ha sok hülye stresszes idióta picsával kellene közreműködnöm.

Aki pld. megszabja, hogy 20 órától lehet megjelenni és építeni, majd 19:15kor már toporzékol, hogy miért nincs még kész haladni kell nebénázzunk, de amúgy azonnal takarodjunk haza mert itt nem lesz semmi :-D

Meg olyanok jöttek közbe, hogy egy megrendelt élő zenés produkciónál közölte, hogy nem lehet "hangosan zenélni", valamint a csere gitár sem lehet ott a színpad környékén "mert milyen rondán néz az már ki, tüntessük el onnan". Vagy éppen a fizikai lehetetlenségek, mikor ki kell pakolni a teremből, de az ajtón nem mehetünk ki :-D Tudom, idővel minden dolog eldiffundál, csak győzzük kivárni.... A következő 2 órát már el sem bírom mesélni, meg gondolom Téged sem érdekel :-D

Este 7 felé estem be, szerződésben 8 óra volt, de hát nahh, én m,ár csak így tolom, hogy minden meg legyen. A vizuál többi része már zombi fejjel hümmögött, hogy "srác, ez erős lesz, ma már négyszer bontottuk le a termet és építettük újra, légy erős, 10 percenként változik a koncepció". Aztán bemondónéni még kioktatta a felszolgálókat is, hogy szerinte miképpen működik a hűtés és a rohangálás, vagy az placcozás. Ott is remegett a csávó szája széle, mert régebb óta lehetett a szakmában, mint ahány éves a megmondóember volt :-D És gondolkozásmód sem egy nagy kaland, kell a produkciómnak X*Z méteres színpad, Z mennyiségű elektromos áram, csiribiri. Látta, megrendelte, satöbbi. Ne ott essen le a helyszínen, hogy a cuccoknak is van mérete, ha az egész terem az X*Znél kisebb és nincs színpad, akkor az szopó lesz.

Csak azért jutott eszembe, mert találtam egy melót, kezdési időpontnak már ennyi van írva "ASAP". Munkaköri leírás csöppet zűrös, ahogy azt kell:

"Cégcsoportunk által központilag használt toolok üzemeltetése (Atlassian, CI/CD) • Incidensek elhárítása, technikai support • Új Projektek, workflow-k beállítása, user management • Termékek frissítésének tervezése / kivitelezése • Konzultáció, más csapatokkal • Készenlét biztosítása beosztás szerint"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.