Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36765) Jahno válasza WiZARD (#36756) üzenetére


Jahno
őstag

Füstössel nekem 2 kilométerre van a kút és 10 perc, útba is esik. Töltéshez elviszem az autót, házhoz legközelebbi szinte sosem foglalt, de 10 perc oda út, 10 perc haza séta, aztán este még mehetek vissza, amikor végzett. Bár 10 perc séta rám szokott férni, de időnként ha melóból hazaesek akkor én már ki nem tenném a lábam az ajtón, az is biztos. Főleg nem késő este.

Füstös ezek mellé alapban 600-700 kilométer hatótávot ad és nálam elég gyakran előfordul, hogy hazafelé ott tankolok a közeli kúton ésvagy kombinációk. Mondjuk ha az enni kér, akkor biztosra tudok menni, hogy közelben van kút és max. 10 percet hátráltat a menetben. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy ha éppen zárnak akkor megyek a következőig, mert egyszerűbb, de néha a napi hétvégi Spar Expresses vásárlással is összekötöm.

De lásd Tumort, hogy harmadik útján kinézte, hogy ott a töltő a szállásnál, jó lesz, maradnak 3 napot, mennek tovább. És majdnem 3 napig foglalt volt... Vége felé már azért vakarta a fejét rendesen, hogy nyilván az útiránynak ellenkezőleg 25 kilométerre van egy következő 11 kilowattos, vagy 60 kilométerre 22es. Azzal meg rögtön nem egy kávészünet a folyamat. Autózni kell 120 kilométert (kb. 1 óra) csak a töltésért és fél napot ott egy istenverte falu közepén elhéderelni. Feltéve ha nem foglalt :-D Visszafelé meg kb. 60 kilométerrel rögtön kevesebb van a "tankban" és kb. 140 kilométer kicentizett hatótávval indulna haza, ami még 3 töltést jelent, mert meglátogatták a hegyeket itt a szomszédos Ausztriában, 6 órás menetidőből vagy füstös +20-30 perces kávészünet mellé inkább érdemes még egy ott alvást betolni, mert 10 órás lesz a menet. De tényleg, visszafelé utat nem tudom, mindjárt kifaggatom.

Ez így meg már erős bír lenni. Előtte héten az utolsó 10 kilométeren bement haverjához dolgozni fél estét, hogy addig kicsit megszívja magát a kocsi és hazaérjen. Aztán majd beszámolunk még.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.