Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36407) npera


npera
újonc

Nova, gud nyúz!

Bekapcsoltam a Taranis Q7-est, megnéztem hol tart benne a 6 db IKEA Ladda akksi. 7,5V-on pihengetnek. Kegyetlen jó!!!

Végre nem kell még egy LiPo vagy LiFe akksival küzdeni, elég a traction battery szintentartása.

A télen megcsinálom az quadokon az antennákat, mert most valami kegyetlen pocsékul van felrakva a VTX antennája. Az RX-antenna elég jól sikerült, de a VTX antennáját teljesen elqúrtam. A legrosszabb a 3"-os gépen, ott simán átdugtam az antennát a felső lemezen és kábé rásimul a felső lapra. Ami karbon. Szóval az nem igazán egy long range gép így.

Az 5"-os sem egy sikertörténet, ott az antennát rápántoltam a leghátsó függőleges oszlopra, de a a propeller ott suhan el mellette két ongstrőm távolságban.

A koncepció az, hogy pici pántolóból építek egy merevítót, amire megy a VTX-antenna, aztán arra rázsugorítom a zsugorcsövet. Aztán range test a mezőn.

Játszom a gondolattal, hogy az 5"-os gépen átbillentem a kapcsolót ACRO-módba, aztán nagy gáz és power loop. Igazából csak merészelni kell, más gátja nincsen. A gép vélhetően képes rá, csak nekem kell a bátorság pirulát bevenni és ráadni a nagy gázt.

Szerintem viszem magammal a hat cam installációt és a ripoff gópró kamerámmal felveszem az egészet. Most annyira sokat esik az eső, hogy képtelenség felgyújtani az akksival a mezőt, tehát nagy baj nem lehet.....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.