Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36325) npera válasza Phülöp (#36255) üzenetére


npera
újonc

+1

Jobb digitális kábel kevesebb hibát jelent, ami végső soron jobb hangot ad.

Én úgy érzem, hogy elértem a racionális csúcsot a hangminőség terén. Most vagyok 42 éves, a hallásom már csak romlik. Régen jó hallásom volt, de nem kiemelkedő. A kor miatt már szűkül a spektrum, ez van.

Itthon tombol 2 kisgyerek, az idősebb sem érte el még a 6 éves kort. Mire kiköltöznek itthonról és lehetne egy "hi-fi szobám", addigra kábé kár is vergődni, mivel az még legalább 15 év. Addigra kábé félig süket és félig hülye is leszek, kár bármilyen hifit is tervezni.

Nem is akarom hajtani az időt. Most itt a 2 gyerek, ki lehet élvezni a társaságukat, lehet figyelni a fejlődésüket. Most már nem a folyamatos mikromendzsment időszakában vagyunk, hanem lehet tényleges beszélgetéseket folytatni, ha olyan hangulatban vannak. Kezd körvonalazódni, hogy milyen érdeklődési körük van. Egyre ügyesebbek az úszásban és a balettben. A fiammal tanuljuk az autókat, a márkákat és típusokat, valamint az autók részeit. A kiscsajt érdekli a geometria, a számok, a periodusos rendszer. Ebből nem akarom kivonni magamat öncélú zenehallgatással. Ez az idő sosem jön vissza.

Most éppen le van rakva mindenki aludni, de még nem tudok aludni. Így fórumozok picit és szól az AKG K701-en és SMSL 793-on keresztül a FLAC muzsika. Mágikus kavicsok nélkül, csak úgy parasztosan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.