Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34028) FőDudu válasza npera (#34027) üzenetére


FőDudu
addikt

Pedig a sok turista meg mindig nyomul....

Igaz, hogy most kb 30 fok van (valoszinuleg a tenger is jo meg), de megy ezerrel a szuret, jo a hangulat.
Szarvasgombas szezon is indul. Szoval jo lesz ez.

Tavaly ilyenkor furodni voltunk, szoval az idovel nincs gond.
Gugli peldaul erre is jo, szepen feldobja mit is csinaltal a fotoid alapjan az elmult x evben. Ki a franc keresne vissza, igy meg szepen lehet tudni, hogy merre fotoztal vagy mi tortent azon a napon.

Azert a magyar virtus csak meglatszik. Asszony kocsijaval mentunk vasarolni, jovunk hazafele egy ketsavos emelkedos szakaszon, szepen harmasban hetven koruli tempoval. Swift nem egy versenyauto, emelkedot inkabb harmasban szereti.
Mellenk er egy magyar Bravo/Brava? IVS rendszam. Mi megyunk a kulsoben, o a belsoben. Jon a jobb kanyar, mi latszolag elhuzunk, de ugye csak a kisebb iv miatt tunik ugy, hogy lehagyjuk. Nem nyomta jobban senki, csak optikai csalodas. Hallatszott, ahogy visszaketto, padlogaz. Nehogy mar egy no lenyomja egy Suzukival....

Aztan a hatarnal amikor beallt a sorba szivni, mi szepen elkanyarodtunk es mellette elhaladva nezett mint a legy...

Amugy kinaim probalkozik, az ajanlat az jelenleg 'No return and no refund'. Azaz kapjam be amiert o rossz cuccot kuldott. Nyilvan nem fogadtam el. Meglatjuk Ali customer service mit szol hozza. Utolso uzenete az, hogy majd a gyarto kuld masikat (nekik), hiszen rossz termeket postaztak a gyarto hibajabol (elkepzelheto, hogy igazat mond, a zsugorfolian 'Silver with mic' felirat van, de ugye egy sima 3 polusu 3.5mm-es jack dugos kabel volt a dobozban ami sem nem mikrofonos sem nem fullhalgato), igy majd kapnak jot es akkor majd ujra kuldik. Majd, valamikor. Kozben ugye lassan jon a karacsonyi szezon....

Persze nem hiszem, mert a termek ara erosen emelkedik (EU-ban mar 110-140 Euro korul van ez meg volt 75 dollar akciosan), azaz neki mindenkeppen deficites a biznisz (ha korrekt akar lenni).
Max lesz egy fulesem pluszban.

Szoval erdekes a fules tortenet. Kozben ugye mar rendeltem 3 fulest, de nezegetve a meglevo fulesem adatait ez is BA, szoval azert szol ilyen kurvajol es azert ennyire kicsi. Par napja hallgatom ujra, es egyre jobban tetszik. Kicsit melyebbre kell tolni a fulben, az nagyon sokat dob a magasak kihallasan. Vagy csak kellene ra Comply parna es kesz - az allitolag eleg sokat dob az egeszen. Legalabbis a vajtfuluek szerint.

Max lesz egy csomo elado fulesem. Shure Se215 van es Klipsch X10 Image, Echobox Finder, Echobox Nomad, IMR R1 Zenith erkezik. Meg egy CCA C16, ha a kinai ujrakuldi es ideer.

Szoval erdekes osz lesz ez.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.