Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23023) zetor2000 válasza qnadam (#23019) üzenetére


zetor2000
senior tag

Elvileg az EU megengedte / lehetővé tette a fel nem használt liszenszek továbbértékesítését. Itt az eredeti tulajdonos kapott "valami" adathordozót, de ez sem biztos. Céges környezetben lehet, regisztrálni kellett valami Microsoft oldalon, és onnan lehet letölteni. Itt az eredetiséget a szerződés teszi lehetővé. Melóba is ilyen Windows cuccaink vannak. Ismerőséknél is volt valami Microsoft szerződés, ők kaptak akkoriban valami csomagot, ami tartalmazta az épp aktuális verziókat, és ha jött ki valami újabb, akkor küldték a CD-ket. Náluk se volt matrica a gépern, de mindenük legalizálva volt.
Számlát biztos ad, aki ilyet árul, én is tudok neked rajzolni hasonlót. :) De erre nem vennék mérget.
A matricát meg hogy? Az eredetinél se kapott a cég... Egy ~50-100 gépes gépparkot már b*zis matricázni. Meg milyen legyen rajta? Ha frissül a céges lörnyezet, vakarjam le a W95öt, tegyek rá XP-st? Aztán meg W7-est?
Minden bizonnyal megvannak a lehetőségek, hogy igazolja az ember a Windows eredetiségét az ilyen vásárlásokkor is. Meg kell kérdezni valami hivatalos partnert / viszonteladót / MS supportot, hogy mi merre, és olyat kell kérni az eladótól, ha van valami speckó kitétele a dolognak.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.