Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15267) -NoVa- válasza Piftuka (#15258) üzenetére


-NoVa-
őstag

"Kíváncsi vagyok, van-e bárki, aki az elmúlt ~10 évből fel tudna sorolni mondjuk 5 olyan játékot, ami minőségben, jellegében, élményben tudja azt, mint a régi, nagy címek!? :F"

- Hellblade: Audiovizuális eszközökkel skizofrén belső vívódást így még semmi sem adott át. Mestermű. Youtubeon kommentár nélküli végigjátszást simán végigültem sorozatként nézve, és ámultam.
- The Last of Us: Szintén youtube cinematic végigjátszást legalább érdemes róla megnézni, a narratív történetmesélés egyik legjobbja.
- Inside: Ha már Prehistorik, vagy épp Prince of Persia szinten egyszerű oldalnézetes minimális eszköztérat felvonultató platformjátékból akarunk kihozni valamit, ami sokkal több.
- Ori and the Blind Forest: Még egy oldalnézetes platformer, csak nem a nyomasztó végéről.
- Papers, Please: Semmit nem használ az utóbbi huszonsok év grafikai fejlődéséből, de rengeteget felhasznál abból, amit azóta játékdesign terén tanult a szakma, és tapasztalt.

Aztán ezzel még inkább csak 5 évet nyúltam vissza, az elmúlt 10 évből minden évből is simán tudnék 5 remekművet felhozni, amiből bármelyiket élmény elővenni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.