Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#118018) npera


npera
újonc

Teszteltem a svéd egészségügyet.

Volt a derekamon egy kinövés, ami egyre jobban zavart. Az angol neve skintag asszem, egy kis elvileg nem rosszindulató cucc. Pont az övmagasságban volt a jobb oldalon, néha egészen irritálta a nadrágom.

Mostanra elegem lett belőle, aztán bejelentkeztem levágásra. Neten foglaltam időpontot, aztán felhívtak hogy meséljem el mit is akarok (a biztonság kedvéért körül kellett írjam, hogy tutira arról van-e szó, amit gyanítottak, hogy próbálok elmesélni).

Utána kaptam időpontot. Ma 3-kor.

Odamentem, közel-keleti doki telefonált és késett. Aztán fogadott. Közben egy nővérke beinvitált a "műtőszobába". Levehettem a gatyámat, meg letolhattam félmagasságba az alsógatyámat, hogy hozzáférjenek. Ott feküdtem a szoba közepén, aztán vártam, hogy beadják az érzéstelenítőt.

A doki elkezdett panaszkodni, hogy nem készítettek elő semmit, nem voltak ott a sterilizációs cuccok neki. A nővérkék elkezdtek keresgélni, aztán odahívtak még 2 másik nővérkét, akik keresgéltek az épületben és végül találtak egy flakon fertőtlenítőt.

Ez vagy 10 percen át ment, közben a folyosóra nyíló ajtó nyitva volt, így aki benézett az betekintést nyert a seggembe. Engem mondjuk nem zavar...

Végül az egyik nővérke odajött és átölelt, hogy ne aggódjak, lassan abbahagyják a rohangálást :C

Utána kaptam 3 szurit, az csípett mint állat. Aztán utána az orvos levágta a kinövést ollóval. Azt csak olyan szinten éreztem, hogy megtörtént, de kábé semmit. Szóval hatott a csillapító. Utána valami maratóval kezelte a sebet, majd kaptam egy tapaszt és mondták, hogy hagyjam 10 napig rajta és csak akkor menjek vissza ha belázasodok vagy gennyesedik.

Tapaszt vegyek magamnak, ha kell és mehetek amerre látok.

100 SEK volt a vizitdíj az elején, anélkül be sem engednek :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.