Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#106044) Bujdy81 válasza -NoVa- (#106043) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Iskolai covidhelyzet.

Teljes egy napot ment mind a három suli így, hogy lejárt a legnagyobb karanténja szombat éjfélkor, mert a középsőnek legalább két osztálytársa produkált otthon pozitív gyorstesztet. Otthon, nem orvosnál! Körzeti doki reakciója: ha otthon kitesztelték, hogy pozitív ÉS tünete is van, akkor nem rendel neki PCR tesztet, minek, úgyis covidos. OK, de akkor most az igazgató "hozomra" tegye digitális oktatásba az osztályt, mint kontaktot?

Igazgatóhelyettes felhívta Zsoltit, vagyis illetékes elvtársat délután négy magasságában, aki akkor dolgozott (!), tájékozódott (!), és döntést hozott (!!!). Holnapra rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el az egész osztálynak, hogy holnap meg tudják hozni a határozatot, de közölték, hogy kb. 99%, hogy karantén lesz az utolsó kontakt (nov. 11) utáni 10 napig.

Lehet, hogy Helsinki (szigorúan s-sel) MÉG Nyugat, de most egy picit ez a környék is! Gondolom, mindössze annyi van, hogy van a hivatalban 1-2-3 elhivatott dolgozó, akiket még nem tett tönkre idegileg a rendszer és valamennyire felszín felett tartják, amíg bírják...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.