Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105156) blueboi69


blueboi69
csendes tag

#gyerekbeteg_mai_rohanás_blog

Tegnap este nagyobbik gyerek elkezdett köhögni, meg úgy egész éjjel. Köhögsécsillapító nem segített, reggel lázas lett, de az sem akart lemenni, akkor goto gyerekorvos fehérvárra.
Bemegyünk, ott derül ki, hogy doktornő ma nem rendel, mert csak. Najó, végülis dél van, asszony mondja, hogy menjünk el a magándokihoz. Bujdy biztos ismeri, Séfer apja és fia. Tényleg dokik, legutóbb voltunk náluk, amikor az összes gyerekorvosnak volt továbbképzése egyszerre, akkor 4órát vártunk a két beteg gyerekkel.
Na sebaj, hétköznap, dél, nyitásra ott vagyok... aha... 2órát vártunk, cca 18-an voltak előttünk.
Viszont mondja, hogy könnyen kórházba kerülés lehetett volna a dologból, jó hogy elvittem, mert nem azért köhög, mert a torka fáj, hanem beszűkült a tüdeje, vmi felülfertőzés miatt és fullad meg szegény gyerek.
Felírt halom gyógyszert, köztük asztmásoknak való sprét, ami neki túl tömény, ezért kell hozzá egy inhalátor. Namost az hiánycikk, kb 10gyógyszertárban voltam a környéken (fehérváron is persze), meg gyógyászati boltban, mindenhol csak a fejüket csóválják, hogy még központi raktárban sincs... végül asszony local kismama fb csoportban talált egy anyukát akinek volt egy bontatlan és felajánlotta, hogy kölcsönadja, azt hoztam el. Így ezzel el is telt fél nap.... :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.