Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105077) Bujdy81 válasza Vodike (#105076) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Mi ezt megfutottuk anno, mikor majdnem vettem egy Espace-t.

Lekértem az alvázszám alapján a múltat és kiderült, hogy 1,5 hónappal korábban volt műszakin Belgiumban (és megbukott), plusz 200 ezer km-rel.

Vittem a papírt, mert két "autóátírási szakértőt"*, az alacsonyabb 188 cm magas, a könnyebbik volt talán 110 kg, és szépen, higgadtan előadtuk, hogy akkor két opció van:
1) vagy visszaveszi MOST,
2) vagy járunk bíróságra, de akkor tudnia kell, hogy az óratekerés az hamisítás. Adja elő a német/belga adásvételit, mutassa meg, hogy azon is tekert óraállás van. Érdekes módon, nem tudta előadni, mert "már a könyvelésben van. Akkor goto 1.

*: amúgy a szakértők a barátaim, nem profi verőemberek voltak, csak ügyesebben tárgyaltak, mint én, mert mindkettő tárgyalt már le milliárdos üzletet a munkahelyén, neppernél dörzsöltebb arcokkal is.

(Amúgy meg lehetne kérni cyberdét, hogy adja kölcsön az S Klassét, beülünk négyen és csak állunk a ház előtt a kereskedőnél, miközben blueboj bemegy tárgyalni cyberdé-vel, a hát előtt hagyva az ML-t. Anno voltak ilyen autói. Mi ki sem szállnánk az S-ből csak, nézelődnénk, hogy "érezze a törődést"... )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.