Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#104791) Jahno


Jahno
őstag

Tegnap este lenéztünk Kiskunság közelebbi felére, esti égbolthoz meg mindenféle jövő évi egyéb fotós tervezethez helyszíneket nézni.

Csillagok és bolygók általában arrafelé mozognak, ahogy a térkép mutatja, de azért nem árt terepen szembesülni az adottságokkal, megnézni járható-e a földút, mennyire magánterület, be lehet-e menni a szántásba és ilyesmik betájolása nem árt.

Hosszú lesz az biztos, egyelőre nem maradtunk sokáig de mire azt a 3 helyet csak felületesen megnézzük, amit térképen bejelöltem az szép kaland.

És az is szép kaland mikor sötétben vakarózol, hogy merre tovább aztán fél méterrel odébb zörög a bokor és feláll egy ilyen jószág:

És persze sokan vannak, szemük is világít a sötétben, de egy pillanat alatt különféle gondolatok fogalmazódnak meg benned:

1. jajj de aranyos és ehető
2. ezek szoktak embert ölni, vajon elég-e az a csirke villanypásztor köztünk és mennyire ideges természetűek

Igazából kijelölt turistaút és tanösvény mellett volt, kilátóval, bográcsozóval (mondom én, hogy ehető) aztán reméljük a legjobbakat. Nem voltak ideges természetűek sem, de azárt hamar eltakarodtunk. A klasszikus magyar szürkemarha már félősebben adta elő (mondom én, hogy itt mindenféle kaja mászkált körülöttünk)

u.i. szakembereknek: a kép 12mm nagylátós, hogy betájoljuk a távolságokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.