Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#104538) A. Crowley válasza blueboi69 (#104522) üzenetére


A. Crowley
csendes tag

Nálunk ilyen volt az albérlet víz/villany elszámolás. Idebszott a tulaj egy sajtpapírt, amin ő kiszámolta, hogy az elmúlt 2 évre fizessünk még 345k pluszt.
És fel volt háborodva, hogy kértük az elszámolást, hogy lássuk, WTF?
Leültünk, 3 óra volt, mire mindent összeraktunk (ebben benne volt, hogy rájöjjek, hogy neki hogy jöttek ki a számok). Természetesen nem annyi volt, hanem 100k-val kevesebb. Nem tudom, nálam nem mindegy, hogy 345k vagy 255k. Arról nem beszélve, hogy éves elszámolás volt a szerződésben, szóval ha az első évben nem számolt el, akkor simán mondhatom, hogy az bukta, IJ.
Nem is értem, emberek hogy gondolják ezt.
És még tudnék mesélni, mert az új házzal is voltak érdekes dolgok, anomáliák.
Úgy vettük meg, hogy minden benne van. Bútorok, kutyafüle, klotyókefe. Megbeszélés alapján 1 tükröt és 1 kanapét, meg egy üvegfüggönydíszt visznek el.
Ehhez képest összes szőnyeg, függönykötő zsinór, tükrök, és még a wcpapír tartót is el akarta vinni, ami ugye csempére van fúrva.
Itt szakadt el a cérna, úgyhogy kurvára kiakadtunk, hogy ez innentől nem egy raktáráruház, hogy ami tetszik, elviszem. Engedélyünk nélkül semmit. Nem is tetszett neki a végén, amikor elszámoltunk a festéssel (az ő cége csinálta), hogy tételesen levontuk a hiányzó cuccokat.
Úgy ment el, hogy köszönni sem volt hajlandó.
Sebaj, itthagyták a tévé távirányítóját. :D Nem szóltam utánuk.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.