Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#104253) npera válasza blueboi69 (#104252) üzenetére


npera
újonc

Ez a Foxeer Toothless 2 Nano kamerával készült. A ma kapható "legnagyobb" szenzor van benne. 1/2"-os a szenzor, hasonló méretű van a Phoenix 2-ben a RunCamtől. Minden más amiről tudok 1/3"-os szenzorral fut.

A vicc az, hogy a Toothless 2 felbontása 1200 TVL, a Phoenix 2 pedig 1000 TVL, tehát valamit máshogy csinálnak. Lehet a szenzor ugyanaz, de az elektronika mögötte talán más. A legnagyobb felbontású Foxeer T-Rex 1500 TVL felbontást hoz ki az 1/3"-os szenzorból.

A Toothless 2 késleltetése nem világbajnok, ha jól emlékszem egészen 20 ms körülre is felmegy, nem állandó a késleltetése. Viszont a képe álomszép ha csak úgy nézelődsz magasból és freestyle bohóckodsz. Számomra ez az igazi gyerekkori emlékekek plusz ÁFA szimulátoros élmény. A grafika nagyon jó, az engine valós időben renderel és sosem szaggat be :U :C

Ma kiviszem a racsingos kamerás quadot is, az annyira összehúzza a dinamikai tartományt, hogy ott a modul szerintem kényelmesebb helyzetben van és nem lesz gond.

Közben válaszolt a support megint. Van egy Facebook csoportjuk, ahol valaki rajzolt TBS Fusion modulhoz való 3D-printelhető kis kiegészítő modul bayt. A szemüvegen levő modulba a Fusion éppen nem fér bele, IRC RapidFire és Foxeer Wildfire viszont belemegy.

A Fusion birizgálja a fantáziámat, mert a TBS Cloudon keresztül a VTX, a Tango 2 és Fusion kapcsolatban lehet egymással és a v2-es modul lenyomja sok esetben a Rapidfiret is. És még olcsóbb is nála.

Nem mintha ez bármiben javítana a pilótai képességeimen, csak elméleti lehetőség ami motoszkál a fejemben. A hangok mondták....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.