Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#102010) zetor2000 válasza Jahno (#102008) üzenetére


zetor2000
senior tag

Fene tudja, mi megy ott a háttérben.
Musk elég nagy arc, néha (?) fasságokat nyilatkozik, akkor meginog az árfolyam... :) de lehet, hogy azért az önvezetés következő lépcsője nem annyira egyszerű, hogy simán leprogramozzák.
A mikor lesz kész kicsit olyan, mint anno (?) a Blizzard játékok, hogy majd kész lesz, ha elkészül. Asszem most is van egy ilyesmi játékuk, talán valamelyik Diablo... :)

A robottaxi meg talán pár másik cégnél megy is már, lehet, hogy csak 1-1 állam 1-1 falujában, de asszem már van 1-2 cég, akinek van némi bevétele ebből. Itt gondolom a hangfelismerés is közrejátszik, akinek ez jobban megy, annak előnye lehet. Alphabet (Google anyacége) foglalkozik ilyennel, talán a Waymo az övék, mintha róluk olvastam volna, hogy megy nekik.

Kínos témákon én olyasmit értettem, hogy az önvezető verda veszélyhelyzetben mit csináljon. Volt régebben egy honlap, amin lehetett pöttyözni, hogy macska, kutya, öregnéni, kisgyerek, terhesnő, színesbőrű, fehérbőrű, mittudomén ki szenvedjen balesetet, ha ez-meg-ez van. És kénytelen voltál dönteni, mert az volt a kérdés. Kikerülni nem lehetett a kocsival a helyzetet, erre ment ki az oldal, hogy ki melyik közúti szereplőt "hagyná" veszni....

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.