Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitek Eszter
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
Oldalt stimmel, alul-felül nem.

Próbáltam úgy, hogy 0 margót állítok be, alul 0,3 cm felül 1 cm amit csak úgy öntszántából elhagy... Ezzel kombinálva ha beállítom a margót, jó lesz. De csak holnap! Leamortizálódtam, ugyanis, reggel 6 óta. -
Vitek Eszter
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés. Próbáltam a margót beállítani, de amit mérek (cm) az sose egyezik azzal ami végül a nyomtatásnál lesz. A cellákkal lassan megleszek, már ''csak'' ez nem stimmel... -
Vitek Eszter
csendes tag
válasz
matekmatika
üzenetére
1. verzió: szkenner van, de a lap A3-as, a szkenner meg nem...

2. verzió Nem lenne baj, ha lassú, de nem tudom formázni! Béna vagyok, na. Nem ott vannak a vonalak, akárhogy méricskélem-saccolom, nem megy. Amúgy a tábla üres, utólag kellene kitölteni, ezért kellene hajszálra ugyanolyan, hogy amit beleírok az bele is essen a cellába.
[Szerkesztve] -
Vitek Eszter
csendes tag
Segítségeteket kéri egy mazsola.
Adott egy táblázat papíron. Hogy tudok egy hajszálra ugyanolyan táblázatot készíteni az excelben????
Napok óta próbálom...
Minden tippet köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Jackson elektromos gitár
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50