Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
Excelbarat
üzenetére
35 számból 7et kell eltalálni. De egyszer húznak kézzel hetet, majd egy másik gömből húznak géppel még hetet de itt is mind a 35 számból. A táblázatban úgy a legegyszerűbb, ha az I és J oszlop közé beszúrsz egy üreset és akkor látod hogy kétszer 7.

-
-Mike-
addikt
válasz
Excelbarat
üzenetére
Skandinál (7esnél) is van egy kis gáz mert azt kétszer húzzák így a kihúzott számok egy sorban kétszer szerepelnek, 2*7 azaz 14. Ezt és a Jokert kijavítva valaki feltöltené újból a táblázatot? Az eddigieket köszönöm, nagyon jó.
-
-Mike-
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Nem akarok telhetetlennek tűnni, de ha ilyen egyszerűen megy neked, ha lennél olyan kedves és ugyanezen elgondolás útján megtudnád csinálni még a 6-os, 7-es, joker és a keno-t is?
6osnál 45ből 6ot
7esnél 35ből 7et kell eltalálni.
Joker az más, az utolsó kettő találat számít, majd az utolsó 3 és így előrébb, utolsó 4, utolsó 5 majd mind a 6 szám telibe.
Keno 20 húzott számból 10et kell eltalálni. -
-Mike-
addikt
Sziasztok
Megtudná valaki csinálni nekem, szerintem annyira nem bonyolult csak én nem vagyok képes rá, ha nehéz akkor mea culpa.
Adott az 5-ös lottó nyerő számai [link]
Kellene 5 üres cella, amiben ha beírnék 1-90-ig 5 számot, ahogy a lottóban is szokás, kiadná, hogy melyik héten hány találatom lett volna azzal az 5 számmal.Tud segíteni valaki?
-
-Mike-
addikt
Hogy tudnám azt megoldani, hogy az első oszlopban lévő tartalom első felét kitöröljem egy mozdulattal kb 30sorból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50