Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
azopi74
üzenetére
Nos akkor még egyszer! Az ábrán bekarikáztam azt a részt aminek szerepe van a problémába. Előre megjegyzem hogy az ábra nem teljes, jobbról hiányzik egy rész.
A Piros körrel jelzett cella az a cella, ahová néha néha írnék be számokat. Vagyis beírom a számot, majd kitörlöm.
A SZINTEK feletti hosszúkás egyesített cella az a cella amire be van állítva a feltételes formázás. A zöld körrel jeleztem a kiinduló pontot (függőleges kis vonal) innen indulna a csík balra vagy jobbra. Most abba a cellába a 0 érték van.
Na most azt megtudtam csinálni, hogy ha a Piros körrel ellátott cellába beírom hogy pl. 50, akkor a csík elindul jobbra 50 egységgel. Ez eddig ok. De nekem a következő kell:
Ha kitörlöm a piros körrel jelzett cellából az 50 értéket, akkor a csík maradjon meg, és ha megint beírok egy értéket a piros körrel jelzett cellába, akkor a csík a meglébő állapotához viszonyítva változzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50