Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
bnorci71
üzenetére
Tényleg elsiklottunk a régi kérdésed fölött.
A laphoz kell rendelned egy makrót -> lapfülön jobb klikk, Kód megjelenítése. A képernyő jobb oldalán kapott üres lapra másold be:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column < 28 And Target.Row >= 2 And Target.Row < 15 And _
Target.Column Mod 2 <> 0 Then
Range("A1:AI14").Sort Key1:=Range("AI2"), Order1:=xlDescending, Key2:= _
Range("AH2"), Order2:=xlDescending, Header:=xlYes, OrderCustom:=1, _
MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, DataOption1:=xlSortNormal, _
DataOption2:=xlSortNormal
End If
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
motinka
üzenetére
Akkor mégis a laphoz kell rendelni a makrót.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target = "" Then Exit Sub
If Target.Column = 3 And Target.Value = "W" Then
Range(Target.Address).Formula = "=IF(A" & Target.Row & "=""SC"",""SC"",""-"")"
End If
End SubA "TECHN" és "tipus" névadásokat egy OFSZET függvénnyel átírtam úgy, hogy az érvényesítések legördülőjében mindig annyi adat jelenjen meg, ahány éppen van a két listában - bővítés vagy szűkítés esetén az aktuális adatmennyiséghez igazodnak (Beszúrás/Név/Név megadása).
A + jel nem jó, mert azt az Excel egy képlet kezdetének érzékeli, helyette W-t tettem, és beírtam a TECHN lista első tagjának, vagyis azt is a legördülőből lehet kiválasztani. Ezt választva a C oszlopba beíródik a képlet, csak az aktuális sorba.
-
Delila_1
veterán
Mindig új dolgot kérsz! Először két lap volt (az is űrlap), majd 3, más nevekkel, és más oszlopokból akartad kinyerni az adatokat, most a lapnév nem stimmel.
Amit ooo-nak nézel, az O betű, kettőspont, újabb O betű, a pontosvessző után pedig nulla.
Próbáld meg eszerint. Ha nem jön össze, küldd el a füzetet. Ígérem, hogy ma bele sem nézek, legfeljebb holnap.
-
Delila_1
veterán
válasz
motinka
üzenetére
Szia, megjöttem.
Azért nem működött a makró, mert nem jó helyre tetted. Az adat laphoz rendelted, pedig ezt egy új modulba kellett volna.
A füzetben Eszközök/Makró/Visual Basic Editor (vagy ezek helyett Alt+F11). Bejön a VBE. Bal oldalon kiválasztod a füzetedet, Insert menü, Module. A jobb oldalon kapott üres lapra kellett volna bemásolni.
Közben az is kiderült a füzetedből, hogy a C oszlopot szövegként formáztad az általános formátum helyett. A makró első sora ezértColumns("C:C").NumberFormat = "General"
kell legyen, mert az előállított függvény sem működne szövegként. Elküldöm a címedre a módosított fájlt.
Delila
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
Kicsit kibővítve az előző:
[M](C)Sub Nagysag()
Dim a As Integer
Dim nev As String
For a = 2 To 13
nev = "Oval " & a
ActiveSheet.Shapes(nev).Select
With Selection
.ShapeRange.Height = Cells(a, 2) / 50
.ShapeRange.Width = Cells(a, 2) / 50
.Characters.Text = Cells(a, 1) & Chr(10) & Cells(a, 2) & " MFt"
.HorizontalAlignment = xlCenter
.VerticalAlignment = xlCenter
.ReadingOrder = xlContext
.Orientation = xlHorizontal
.Characters.Font.Size = 6
End With
Next
End Sub(/C)[/M] -
Delila_1
veterán
Makróval megoldható.
Beszúrtam egy térképet, aminek az Excel automatikusan a Kép 1 nevet adta. Utána elhelyeztem a térképen 12 kört, amiknek a neve Ellipszis 2 -Ellipszis 13 lett. A makróban Oval 2 - Oval 13 néven kell rájuk hivatkozni.
Az első kör a piros, az óramutató járásával ellenkező irányban helyeztem el a többit.Makró:
Sub Nagysag()
Dim a As Integer
Dim nev As String
For a = 2 To 13
nev = "Oval " & a
ActiveSheet.Shapes(nev).Select
Selection.ShapeRange.Height = Cells(a, 2) / 80
Selection.ShapeRange.Width = Cells(a, 2) / 80
Next
End SubSzerk.: a Cells(a,2)/80 helyett olyan osztót adj, ami egy jó méretet ad az ábrán.
-
Delila_1
veterán
Nézd meg ezt és az előzményeit.
-
Delila_1
veterán
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Írj egy makrót a cserére, tegyél ki hozzá egy gombot. Amelyik gépen szükség van a cserére, megnyomják, a másikon nem.

A másik fórumon, ahol feltetted ezt a kérdést, már leírtam ugyanezt az választ.

-
Delila_1
veterán
Szúrj be egy sort az első elé. Az F1-be és a G1-be adj egy-egy címet. Jelöld ki a két cellát, Data/ Autofilter.
Kapsz egy-egy nyilacskát az F1-ben és a G1-ben, az utóbbi legördülőjében jelöld ki a nullát.
Az F oszlop látható celláit kijelölöd, és átmásolod egy másik lapra. Ezután az F és G oszlopokat kitörölheted. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Igen, minden gépen be kell kapcsolni, másképp a makró nem ismeri fel a függvényt.
Makró nélkül is érdemes bekapcsolni, sok új függvényt biztosít. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Szívesen.

-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Nem egészen értem, hogy jött ki az A1=3-ból az érvényesítés 1-8 listája.
Beteszek egy képet, ahol a megjeleníthető értékek az F1:F10 tartományvan vannak, és az A1 értéke adja a legördülő lista utolsó elemét.
Az érvényesítésben a forrás képlete: =OFSZET($F$1;0;0;A1;1)
-
Delila_1
veterán
"nem a pivot része, csak a pivotnak megfelelő sorba mellév an írva egy megjegyzés"
Akkor más a helyzet. A kimutatásokat másold egy lapra egymás alá, értékként beillesztve, mert a pivotokból nem engedi az Excel a sortörlést. Mivel nem írtad, melyik oszlopokban vannak a billentyűzetről – vagy érvényesítésből – bevitt megjegyzések, önhatalmúlag a H és I oszlopokba tettem (8. és 9. oszlop). Ezeket írd át a makróban a megfelelőkre.
Sub DelRow()
Dim sor As Integer, usor As Integer
usor = Range("A50000").End(xlUp).Row
For sor = usor To 2 Step -1
If Cells(sor, 8) = "" And Cells(sor, 9) = "" Then Rows(sor).EntireRow.Delete
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
Ez a makró az A oszlopban A1-től figyeli, van-e megjegyzés. Ha nincs, törli a sort.
Sub DelRow()
Dim sor As Integer
sor = 1
Do While Cells(sor, 1) <> ""
If Range(Cells(sor, 1).Address).Comment Is Nothing Then
Rows(sor).EntireRow.Delete
sor = sor - 1
End If
sor = sor + 1
Loop
End SubAz A helyett 2 helyen a Cells(sor,1)-ben írd át az 1-et az oszlopod sorszámára. Ha nem az első sortól akarod a vizsgálatot végrehajtani, a sor=1-et írd át.
A makró feltételezi, hogy a kérdéses oszlop minden cellájában van valamilyen adat, ott is, ahol nincs megjegyzés. -
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Meg lehet oldani a két "pöttyöt" is, de sokkal egyszerűbb az érvényesítés.
A cellán állva (vagy több cellát kijelölve, ha többe is be akarod tenni a két érték közüli válsztás lehetőségét), Adatok/Érvényesítés. A Beállítások fülön a Megengedve legördülőből a Listát választod, a Forráshoz beírod a két lehetőséget, pontosvesszővel elválasztva.
Nézd meg a Figyelmeztető üzenet, és a Hibajelzés füleket is, egyik kiállítása sem kötelező.
-
Delila_1
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Minden feladatra van több megoldás.
A C1 képlete: =indirekt(C1&1). A C1 cella adja az A, vagy B értéket, az & jellel hozzáfűzött 1-es az első sort.
Oszlop átmozgatása: kijelölöd az F oszlopot, a bal széle fölé állsz az egér mutatójával, míg kereszt alakú lesz nyilakkal a 4 végén. A bal gombot nyomva tartva húzod balra, mikor elértél az A oszlop fölé, megnyomod a Shift billentyűt, és felereszted az egér bal gombját.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az Outlook Express-t használom. Egyszerűen láthatatlanná váltak a címek (amiket nem a C meghajtón tárolok), de megvannak. Rájuk tudok keresni, és néhány kattintással ki tudom találni az ismerősök levélcímét. A bejövőknél az általam megadott nevet mutatja, nem az e-mail címet.
Ha behívom a Címjegyzéket, azt lódítja, hogy nincs egy darab sem.
Már csináltam egy rendszer-visszaállítást, az sem segített. Azt hiszem, marad a leradírozás, és újra telepítés. -
Delila_1
veterán
válasz
zsotesz81
üzenetére
Egy do-loop ciklussal végignézed a B oszlop tagjait az utolsó sorig. Ha a cella értéke "Resolved", akkor a másolás helye az ofszet(0,1) nevű lap. Innen egy belső do-loop ciklussal menj mindig a következő "Resolved"-ig, és ebben a belső ciklusban legyen a számok átírása az aktuális ország lapjára.
Biztos finomítani kell rajta. -
Delila_1
veterán
válasz
zsotesz81
üzenetére
Ha már megadtad a feltételben, hogy szám esetén másoljon, mi szükség van a másik két feltételre?
Sheets("data").Select
For b = 1 To 15
If IsNumeric(Cells(b, 2)) = True Then
oszlop = Worksheets("result").Range("IV1").End(xlToLeft).Column + 1
Worksheets("result").Cells(1, oszlop) = Cells(b, 2)
End If
Next -
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
Abi8211
üzenetére
A1-be beírod: 2009_01_01
Ezt szövegként értelmezi az Excel. Mikor lemásolod (lehúzod), az utolsó számjegyet növeli eggyel.
B1-> ="["& A1&"_DALY_REPORT.xls]TEMP!$F$9"
C1 (vagy ahova be akarod tenni a hivatkozást) -> =INDIREKT(B1)Szerkesztés
Amire figyelned kell: az A oszlopban a 2009_01_31 után 2009_01_32 következik, a hónapok utolsó napja után át kell írnod a hónapot és napot. -
Delila_1
veterán
válasz
mr.nagy
üzenetére
Fel akartam tölteni a módosított füzetet, de valahogy nem jött össze.
A képletek:
O9 =ÁTLAG(C9:M9)
Q9 =DARABTELI(C9:M9;">" & O9+2)
R9 =SZUMHA(C9:M9;">" & O9+2;C9:M9)
S9 =DARABTELI(C9:M9;"<" & O9-1)
T9 =SZUMHA(C9:M9;"<" & O9-1;C9:M9)
U9 =DARAB(C9:M9)-Q9-S9
V9 =SZUM(C9:M9)-R9-T9 -
Delila_1
veterán
válasz
Tier555
üzenetére
Kitehetnéd a füzeteidet néhány adattal valami elérhető helyre, akkor kiderülne, miért nem talál nálad az Fkeres.
Lehet, hogy csak az egyik lapon string típusú az ID. Azon lehet segíteni.Nézd meg a másik fórumon is a választ, ahol feltetted ugyanezt a kérdést, ott írtam erről.
-
Delila_1
veterán
válasz
Tier555
üzenetére
Az FKERES függvénnyel oldhatod meg.
A leírásból nekem nem nagyon derül ki, melyik adatod hol van. Készítettem 2 füzetet, Egyik.xls, és Másik.xls néven.
Az Egyik A oszlopába írtam stringeket, amik az ID-ket képviselik, a 6. (F) oszlopba pedig számokat. A Másik füzet A oszlopába véletlenszerű elrendezéssel betettem az előző ID-ket.
A Másik füzet F2 képlete (címsort feltételezve)=FKERES(A2;'[Egyik.xls]Munka1'!$A:$F;6;HAMIS)
Nézd meg a súgóban az Fkeres függvényt, és a fenti képletet, ha más az oszlopaid elrendezése, a kettő együtt biztosan segít.
-
Delila_1
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Szívesen.
-
Delila_1
veterán
A lapnév mindig string típusú. A #8005-ben ezért dimenzionáltam.
Dim sheetnev As String
Kipróbáltam, ha a J1-ben van a MA() függvény, bár ott az alapbeállítási formában (2010.08.26) jelenik meg, a létrehozott új lap neve ponttal a végén születik. Újabb futtatásnál a "pontos" lap lesz aktív.
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
Fire most nem ér rá, azért szállok be a megoldásba.
Vegyük, hogy az első lapon vannak a szűrt adataid, a Munka2 lapon lesz a "népszámlálás", ott is a B1 cellában.Sub MennyiAzAnnyi()
Sheets(2).Range("A:A") = ""
Sheets(1).Range("A:A").Copy Destination:=Sheets(2).Range("A1")
Sheets(2).Range("A2").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
ActiveWorkbook.Names.Add Name:="ter", RefersTo:="=Munka2!" & Selection.Address
Range("B1").FormulaArray = "=SUM(1/COUNTIF(ter,ter))"
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Tedd ki valahova a fájlt, vagy azt a részét, ahol az említett adatok vannak. Hamis értékekkel is jó.
-
Delila_1
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Készíts kimutatást, ahol a sorok tartalmazzák a dátumot. Ebből csinálj grafikont.
-
Delila_1
veterán
válasz
motinka
üzenetére
Az F5 képlete:
=HA(BAL(D5;2)>="13";D$1+1+IDŐ(ÓRA(E5);PERC(E5);0);D$1+IDŐ(ÓRA(E5);PERC(E5);0))
Ez akkor igaz, ha a nap (aug. 16) a D1 cellában van, ahogy a képen látszik. Ha viszont a B1:F1 között van középen, akkor a képletben a D$1-et írd át B$1-re. A képletet lemásolod a többi adat mellé az F oszlopba, és átmásolod a K oszlopba, meg a többi zárás oszlopba. A formátum ezekben az oszlopokban olyan legyen, ahogy már előbb megadtam. -
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi.

-
Delila_1
veterán
válasz
Sickboy25
üzenetére
Na még egy, hogy biztos legyen a figyelmeztetés.
Az A1 cellát formázd félkövérre, és piros betűszínre. A laphoz rendeld a nyúlfarknyi makrót (lapfülön jobb klikk, Kód megjelenítése, a VB szerkesztőben a jobb oldalon kapott üres felületre kell bemásolni).
Private Sub Worksheet_Activate()
If Day(Date) < 11 Then
Cells(1) = 10 - Day(Date) & " nap múlva add le a jelentést"
Else
Cells(1) = ""
End If
End SubMikor a lapra lépsz, beírja, vagy 10-e után törli a hátralévő napokat.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azon egy HA függvény segítene, de nem az én megoldásom kell a kérdezőnek.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem helyesírási hiba, a működést hamisítja meg.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Írd meg nekik. Te szoktad úgyis figyelmeztetni őket a hibákra, hiányosságokra.
-
Delila_1
veterán
A szöveg.keres függvénybe az idézőjelek közé a szóköz helyett tedd a saját elválasztó jeledet.
Ha ez egy valahonnan beimportált szöveg, akkor egyszerűbb a "Szövegből oszlopok" funkció alkalmazása.
A szétbontandó cellák mellett jobbra legyen annyi üres oszlop, ahány részből a cellák összetevődnek. Kijelölöd a szétbontandó cellákat, Adatok/Szövegből oszlopok. Tagolt, Tovább, a Határoló jeleknél kiveszed a pipá(ka)t, és az Egyéb kategóriába beírod a @, vagy # jelet, Befejezés. -
Delila_1
veterán
Kicsit kacifántos, de megoldható.
A cella, ami a két értéket tartalmazza, szöveg formátumú legyen. Vegyük, hogy az A1 celláról van szó, és a két számot szóköz választja el.A bal oldali részt az
=BAL(A1;SZÖVEG.KERES(" ";A1)-1)*1a jobboldalit az
=JOBB(A1;HOSSZ(A1)-SZÖVEG.KERES(" ";A1))*1 adja vissza számként.Ezek a cellák általános, vagy szám formátumúak legyenek.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A 2003-as súgójában nem tették ki a $-okat.

-
Delila_1
veterán
Nézd még meg a GYAKORISÁG függvényt. Ha ez nem munkaköri, hanem Exceles feladat, lehet, hogy ezt kérik. Tömbfüggvény, Shift+Ctrl+Enterrel kell bevinni egy területre.
Szerk:
Vigyázz, a mintapéldában nem tették ki a $ jeleket a tartományokhoz, azok nélkül hamis eredményt kapsz. -
Delila_1
veterán
Nézd meg a #7893-as választ. Alsó értéknek a minimumot, felsőnek a maximumot add meg, utolsó érték a lépésköz. Csakis direkt értéket adhatsz meg, nem lehet így: =min(tartomány)
Nem otthon vagyok, este megpróbálom kitalálni a választ a diagramos kérdésedre. Azt hiszem, lehet másik X tengelyt felvenni, ahogy másik Y-t is, de nem biztos.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jó félórája Shift nélkül próbáltam (ő; ú), azzal nem jött be. Most újra megpróbáltam, mire fel akarja telepíteni az angol nyelvű automatikus javítást.

-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak nem esett le a tantusz az Alt+Shift-re.
Az Ő és Ú a kapcsos zárójeleket adja, nem a szögleteseket. A { az Alt+0123; a } pedig Alt+0125-tel is behozható. -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A bal Alt, és a számbillentyűzeten bepötyögött 091 behozza a [-et.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nálam nem jön össze.

Mielőtt kérdeznéd, igen, 2007-es verzióban.
-
Delila_1
veterán
válasz
foregister
üzenetére
Szívesen.

-
Delila_1
veterán
Készítesz egy kimutatást, amibe egyetlen oszlopot viszel be, a vízállást. A SOR-, és az ADAT mezőbe is ezt húzod be. Az adatok darabként jelenjenek meg.
Most rákattintasz a kimutatásban a Vízállás címsorra (már ha így hívják a címsorodat). Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás.
A kép szerint kitöltöd, a 'Mi szerint' értékét a kívánalmaknak megfelelően változtatva.
-
Delila_1
veterán
Helyesbítek.
Az értékek a Z oszlopodban vannak, ezekhez adod hozzá a sor törtrészét. Legyen az AB oszopban a képlet.
AB2: =Z2+SOR()*0,0001
Az INDEX helyett alkalmazd az INDIREKT függvényt.
=INDIREKT("H"&HOL.VAN(NAGY(AB:AB;7);AB:AB;0)) -
Delila_1
veterán
válasz
foregister
üzenetére
Ha jól értem, az a probléma, hogy ha van 3 db 10-es eredményed, bár a NAGY függvény 3-szor találja meg, a HOL.VAN minden esetben az elsőt adja közülük.
Ezen úgy segíthetsz, hogy az eredményeket tartalmazó oszlop értékeihez egy segédoszlopban hozzáadod a SOR()-nak egy igen kis számú szorzatát (pl. =H2+SOR()*0,0001), ami nem változtatja meg a szám egész értékét. A NAGY és a HOL.VAN függvényekkel ebben az új oszlopban kerestetsz, így pontos találatot érhetsz el.
Az INDEX függvénybem az INT(HOL.VAN(...)) szerepeljen.
Erre a módszerre találsz egy példát a #7821-ben.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy semmiképp sem szabad feltenni a 2010-et, még a 2007-en is van mit javítani.

-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van egy sejtésem. A csatolt képről úgy látom, hogy a felt. formázásba bevetted az R1-et is, a képletek pedig R2-től szólnak. Az R1 üresnek látszik, a darab2 függvény a címsorral is számol. Ez okozhat esetleg hibát.
Még egy hibalehetőség, bár erre biztosan figyelsz: nem fordulhat elő, hogy az R oszlop lentebbi részén maradtak adatok egy előző feltöltésből?
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tedd át az egészet egy másik lapra. Tudod, előfordulnak hibás lapok az Excelbe.
Az R2-be egy jóval nagyobb számot írtam, mint a többi, és hibátlanul működik. -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1. Az Excel belső eseményeire írt gépi kódú reakció mindig gyorsabb, mint a VB-s makró.
2. Valami csak nem jó az adoptálásnál, nálam kiválóan működik. :)
3. A nagy(r$2:r$500;4) kisebb, mint a nagy(r$2:r$500;3), ezért írtam >nagy(r$2:r$500;4), ill. >nagy(r$2:r$500;6) képleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50