Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Apple MacBookjai lehet azért terjednek munkára, mert már a céges beszerzés se ért a gépekhez, vagy drágább lenne megfizetni őket. Ha veszel egy Macbookot, akkor az garantáltan működik, míg üzletiből van 1000 opció, ráadásul az újabbak még szarok is, mert vékonyak, elégtelen hűtéssel, gyenge a teljesítmény. A beszerezés rosszul választ, pl feleslegesen erős VGA laptopba, de RAM meg alig van benne. Mióta kijött az M1, vékony könnyű notival is megvan a jó teljesítmény. Viszont az almás gépeknél nagyon előre kell gondolkodni, mert gyakorlatilag semennyire sem bővíthetők, és nagyon pofátlan felára van az extra tárhelynek, RAM-nak. A kijelző meg a hang viszont odabasz.
-
Nem a késleltetés volt a fő probléma, hanem a prioritás.
Persze a kettő összefügg, de a lényeg, hogy a késleltetés rossz, ezt tudod mérni, ennek kell bizonyos érték alatt lennie. Nekem a fent írt windowsos háttér probléma sosem jelentkezett még, s nem is kéne, hisz az low prio kell legyen. Az ASIO meg megy és kész, nekem csak BT fülessel volt vele problémám, de hát ott nem is lehet jó késletetés.

Persze mobileszközön csak az iOS használható. Ha meg már ilyened van, akkor Mac kell mellé, ha zenélsz, semmi sem drága.
-
A késleltetés Android probléma. Windowson jó. De lehet már Androidon is, én nagyon régen próbáltam, akkor a tapi után tized másodpercek teltek el, mire jött hang, flagship telefonnal, ami akkor Galaxy S2 volt.
Élő zenéléshez max 1-2 század másodperc késleltetés kell. Pl DJ kontroller, stbLeginkább a Linux problémás, hogy alig van rá valami, de itt is javuló tendencia van. Pl Bitwig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Formula-1
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Élő zenéléshez max 1-2 század másodperc késleltetés kell. Pl DJ kontroller, stb