Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Láttunk, de nyilván nem a Ragnára gondolok. Többnyire igyekszem elfogadni más véleményét egy játék kapcsán, hogy a folytatás jobb, de ez esetben ha megfeszülök se megy. Szerintem a Ragna egyszerűen kevesebb... nem akarok spoilerezni, de bizonyos helyszínek egyszerűen nem elérthetők és pötty. Az egész számomra egy kövér expansion volt, de ha 29€-s DLC-ként jön ki én tökre megértettem volna.

Persze a fővandarabóva' csúcsra van járatva, ez nyomtatja a lóvét... minap néztük meg Michael filmet (Jacko életéről) és a 0 utánaolvasás meg is hozta az eredményét, a film a kb. 40%-nál véget ér és jön a felirat, hogy folyt. köv. Dude wat? Egy életrajzi film, aminek a 2. részére min. 2027-ig várni kell, de esélyes az 1. rész munkálatai alapján a 2028-is? Pfff.

Kérem szépen... ezt írtam: "azóta már láttunk sok mindent érkezni..."

Ezzel nem egyértelműen és kategorikusan jelentem ki, hogy jött egy rakás jobb cím a stílusban, hanem azóta en bloc jött egy rakás játék, ami k. jó. És arra is utalgat ez a mondóka, hogy adott aspektusokban én láttam jobbat azóta itt és ott. De amúgy igen, nálam a TLOU Part 2 nyilván tucatszor csinálja meg az új GoW-okat mindenükbe.

Ami kapásból még beugrott az a Wukong... kicsi kínaiak tolták fel a létszámot vagy sem a Steam-en, de a prod quality és úgy az összkép nagyon top.

Nekem személy szerint nem kedvencem, de nem egy arcot ismerek, akinek a Ghost of Tsushima év játéka volt ott és akkor. Biztos... itt a DC lemez belőle az asztalomon és lepi a por :-/

A soulsos beütései miatt egyébként az Eldent is bátran idehuzigálom, aminek megvan ugyan a maga baja, de összességében, mint open world akciójáték nagyon keményen veri a GoW-ot. SW fanok meg biztos iderángatnák a Fallen order meg a Survivort. Besztos', toltam 10 percet, menő, jópofa, de időt azért nem szántam re azóta se... SW.

SW: Előre félek fiammal a maholnap megtekintendő Solo c. izétől, azt még én se láttam. Rúzs 1-est láttam, az jópofa volt, de annyira megmarkolta a lelkem a mélyenszántó összhatás, hogy kb. 3 képkockára emlékszem belőle :-/

Az említettek is távolibb rokonoknak tűnnek inkább, de nekem kimaradt mint, egyikhez se értem még hozzá. Elden Ring és Wukong nekem sanszosan következő évtizedben kerülhet sorra, ha egyáltalán.

Új hozzászólás Aktív témák