Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Persze lehet mondani, csak picit árnyalja a dolgokat, ha azóta már láttunk sok mindent érkezni...

A Ragna - talán korábban már írtam -, de összességében gyengébb, mint az elődje. Már pedig ha a 2018-as esetében inkább már csak a szabad terület felszabadítása motivált, akkor a Ragnát én a helyedben skippelném... i mean örökre. Nem viccelek. Nincs mit köntörfalazni ezen, egyszerűen gyengébb. Valahogy lassabb a sodrása, nem is jelentéktelen számú a vótmá' helyszín, sőt szűkebbnek éreztem a világát, hiszen kapásból.... na de nem spoilerkedek.
    Olyan sok újdonságot nem is tud felmutatni, Atreus jobban előtérbe van tolva (akit meg nem csípek), Angrboda karaktere miatt volt megint jócskán hörgés (amúgy szerintem cuki és jópofa kari, noha "valamiért" tényleg nem a norse mitológiába tenném én se)... és még akad benne 2 woke izé téma sajna.

Ha már ébredés...

Amúgy a lassan 8 éves fiammal végignéztük a SW 1-9-ig és a büdös k. élet b. meg a készítőket, hogy azért csak beleqrtak egy leszbi csókot a végére. Nem bírták megállni, hogy a gyerekeket is ne tolják meg az őrületükkel. Nincs nekem ezzel olyan hű de nagy gondom full 18+ filmeknél, de a SW nájn' az 12-es karikás... rohadékok. :(((

Amúgy éppen elég csapás benne a sótlan és idióta Finn(g) meg a kövér ázsiai nő, aki szerintem édes savanyú csirkét akart ott eladni, csak véletlenül benne maradt a filmekben. Nem az a baj vele, hogy ázsiai, mert pl. Lando (afroUS), hozza a kötelezőt (még ha keveset is), hanem az, hogy szar színész, szar karakter és egyszerűen kilóg egy ilyen kaliberből. Persze ezeknek az "új" SW-oknak nem csak ennyi a kínjuk, hiszen eleve a main karik is öllég' harmatosak.

És mondok egy iszonyú durvát!

A fiamnak én nem mondtam ezekről semmit! Nem dicsértem se a classic 4-5-6-ot, se nem fikáztam egyiket se. És amikor ledaráltuk mind, magától kezdte mondani, hogy apa 4-5-6 nagyon jó volt, az 1-2-3 már csak 7/10 (nem viccelek, alma meg a fája ugye), a többi meg... 5-6/10. Mit is mondhatnék erre... hagyjuk, ki az apja... egy tabula rasa gyerek így látja, és bizony jól látja.

Feltéve, hogy láttunk :) Főleg amikor a konkrét folytaás meg szerinted kevésbé jó. Én nem nagyon játszottam rokítható játékkal frissebbel. A Plague Tale 1-2 erőltetett lenne, és amúgy sem vagyok nafy rajogójuk, a második részt aktívan gyűlöltem, a GoW-ban meg nem a gyerekkísérgetős közös pont zavart. Nem tudom, hogy a saját esetedben mely újabb játékok árnyékolják be a GoW-ot. Nálam ezek inkább régebbi játékok, az eredeti trilógia, illetve a Bayonetta, mely utóbbi ha lehetnek is ellenfelei, de az egyetlen első őillanattól az utolsóig örömgyakás volt a számomra (a Ninja Gaiden esetében ugye magasabb a küszöb, de persze jó nagyon). De alapvetően inkább akció-kalandként nézem, és hát a HZD-t a porba alázza, és a Sonytól se tudnék egyelőre jobb egykori PS4-exkluzívot mondani. (A Last of Us 2 verheti.)

Az SW-epizódok szerintem tudnak hullámozni minőségben trilógiákon belül is, de valóban el lehet őket úgy különíteni. Nem volt igazán jó a Force Awakens, de nem is volt rosszab kezdet a Phantom Menace-nél, csak hát próbálták folytatni.

Új hozzászólás Aktív témák