Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VoltanIgor
    senior tag

80%-ban abszolút és vita nélkül egyetértek :K

De a 20%-kot árnyalnám, mert most láttam 2. alkalommal. Annyira mély nyomot hagyott bennem az 1. megtekintés amúgy, hogy ilyen villanásokra emlékeztem csak belőle, kb. új "élmény" volt :DDD

- Palpatine- t visszarángatták, de NEM magyarázták meg, hogy is történt ez pontosan, csak fél mondattal elintézték, hogy hát a sötét erőnek vannak előnyei. Ezt még amúgy én be tudtam volna nyelni, ha picit több magyarázatot kapunk, pl. amikor kizuhan az épület ablakán, akkor Snooker mestör' távolról bevédi a valagát, vagy ráesett egy taxira, vagy a setét' milliónyi sith erő egyszerűen megvédte.

- Leia, mint jedi "mester" engem nem igazán lepett meg, hiszen tesók, nyilván átjárta az erő, csak korábban képzetlen volt, de a filmben volt utalás rá, hogy volt amikor Luke broforce-szal együtt edzettek.

- A lovas jeleneten nem értem miért akadtak annyira ki a népek. Teljesen világos, hogy az Exegol bolygó légkörében történt az eset, ráadásul a csillagrombolókon van gravi generátor, mely nyilván hat a burkolat felszínére is, így elméletben is működne, hogy ott egy csapatszállítóból lovasok vágtáznak rajta végig. A gond inkább ott van, hogy kár volt ezt a fantasy nomád izét odakeverni, még akkor is ha működik a fizikában is a felütés.

Ne már, a lovas kreténség semmilyen szinten sem védhető. Fizikailag sem. Egyrész a csillagrombolók mi a fenének mennének be a légkörön belülre? Semmi értelme, nem arra vannak kitalálva, ekkora hajók a létezésük ideje alatt gyakorlatilag soha nem kell, hogy akár súrolják a bolygók légkörét. De tegyük fel, OK, ahogy Imy is írta, próbálj lovagolni egy repülő tetején 15 ezer méter magasan, good luck with that.

A legnagyobb probléma pedig az egésszel az, hogy egy hatalmas, orbitális baromság. Mig ha lehetséges is volna, akkor is. Aki ezt kitalálta, és jóváhagyta az egy idióta. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák