Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Az későbbi kontent gyűjtögetőknek.
    Ilyen meg az összes fantasy játékban van ami nem full lineáris. Kedvencem a Kis Fallen a Diablo2ben, mikor Hell-en erősebb mint Diablo előzőleg.

Ha akkor már elérhető, mert megkaptad a hozzá szükséges képességet, akkor pont nem későbbi tartalom, hiszen már akkor elérhető. Attól nem elész későbbi tartalom valami, hogy később is ott lesz még. De ha attól lenne későbbi, mert betettek oda magas szintű ellenségeket, akkor visszajutunk a kiindulópontra. Egyébként más úton is lehetett volna menni, szóval csak azért voltak ott, hogy legyenek, mert csak, érdemleges funkció nélkül. Ha téged az ilyeesmi nem zavar, azon nem kívánok változtatni, de pedig nem tudsz azon, hogy az ilyesmit illúziórombolónak érzem. Részemről kerülendő dizájnnak tartom, és nem szeretem, amikor a "film" és a játék ennyire ellentmondásba kerül. Semmi mechanikát szolgáló kényszer nem volt erre.

Egyébként mivel játszom fantasy tematikájú játékokkal is, tudom, hogy nem igaz az összesre. Hogy az eleve grindolásról szóló Diablo hogy jön ide azzal, hogy a nehézségi szint emelésével nehezedik, azt nem is tudom.

Új hozzászólás Aktív témák