Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Végre valaki aki ugyanúgy látja. Az egyik legtúlhypeoltabb játék amivel volt szerencsém találkozni. Én meg voltam olyan hülye megvettem digitálisan még PS4 en. Egyszer végigviszed aztán elfeletkezel róla. Semmi emlékezeteset nem alkotott, mert ha még a harcrendszer jó lenne. De nem az. Külön "élvezet" volt a 30 fps exravaganza amit nyújtott. A következő részt inkább kijátszottam youtubeon :((( . Eddig mindegyik PS4 "húzócím" egy rohadt nagy csalódás. A legjobb azon a platformon a Bloodborne és ezt mondom úgy hogy még végig sem vittem

Nyilván csomagként jól összeáll sokaknál, ha Sony/Santa Monica-féle eposzi játékot várnak. A grafika csúcs volt akkor, most is eléggé ott van még, a tartalom tömérdek, a többi inkább közös nevezőre megy (vállalható harc, puzzle-ök, felfedezés). De mindig is akció-kaland volt a GoW, ha a harc is kapta a legnagyobb fókuszt, már Jaffe is azt mondta az első rész kapcsán, hogy még jó, hogy a DMC-ben vagy a Ninja Gaidenben jobb a harc, nekik az a dolguk, náluk más volt a cél (és a fejlesztőcsapaton belül sem mindenki fogadta ezt el jól tőle). Mindenesetre a GoW 2 jobb élmény marad számomra, a bossfightokat is beleértve, de az sem a csúcs kifejezetten harc szempontjából.

Új hozzászólás Aktív témák