Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Én szívesen vennék olyan sorozatot is, ami a 80-as, 90-es évek nagyjait zongorázza végig, C-64, Spektrum, PC, akár Amiga vonalon, szép, színes képekkel, minden játékról pár oldal, igényesen megcsinálva, akár könyvsorozatként. Adnám nagyon.

Lássuk be, bár mind imádtuk anno a CoV-ot, 576-ot, de jó darabig abban istenigazából csak lelkesedés volt és hangulat, de nem annyira színvonal. Igaz, a mai átlag online "szaksajtóval" összehasonlítva konkrétan Pullitzer-díjas szint volt. Ennek ellenére persze fantasztikus időszak volt! De egy ilyen fenti - profin elkészített kiadványsorozatot el bírnék viselni.

Nekik vannak profibb kivitelű könyveik, de az adott formátum a sok játékkal nem enged pár oldalt mindegyikhez.

Én általában fórumokról tájékozódom már, ahol vannak hozzáértőbb arcok. Ott szoktak lenni linkek is a kapcoslódó fontosabb cikkekhez pro és kontra, ha érdekel valami, akkor még rákeresek vagy megnézem a nagyobb oldalakon, de ritkán olvasok végig professzionális rivjút. Persze ez időhiányról is szól, a technikai tesztes videókat sem fogom mind végignézni. Akkor nem jutna idő játszani. Podcastok sport közben szoktak menni, de általában más témában, talán 2 éve fért be utoljára egy Checkpoint. Ha retrózom, akkor elő szoktam kapni a vonatkozó 576-ot érdekességként. Néha mást is. Itt felmerült, hogy a Zed fikalap volt (annak idején a kezembe sem került), ehhez képest szinte csak pozitív hangvételű cikkeket találtam benne.

Új hozzászólás Aktív témák