Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya
    félisten

Én szívesen vennék olyan sorozatot is, ami a 80-as, 90-es évek nagyjait zongorázza végig, C-64, Spektrum, PC, akár Amiga vonalon, szép, színes képekkel, minden játékról pár oldal, igényesen megcsinálva, akár könyvsorozatként. Adnám nagyon.

Lássuk be, bár mind imádtuk anno a CoV-ot, 576-ot, de jó darabig abban istenigazából csak lelkesedés volt és hangulat, de nem annyira színvonal. Igaz, a mai átlag online "szaksajtóval" összehasonlítva konkrétan Pullitzer-díjas szint volt. Ennek ellenére persze fantasztikus időszak volt! De egy ilyen fenti - profin elkészített kiadványsorozatot el bírnék viselni.

Én teljesen elengedtem a "szaksajtót". Már azt sem olvasom, ami egyébként színvonalasabb maradt, pl. a PlayDome. Torrenten szoktam tájékozódni, mik jönnek ki, onnan megy wishlistre, ahonnan jó része már soha sem kerül le. :)
    Gamekapocs nem tudom, megvan-e még, Gamestar néha szembejön, a PCguru viszont nagyon nyomatja magát, de őket már meg se nézem, mióta keresztbe linkelgetik magukat az esport1-el. Annak mi értelme, hogy guru cikke arról szól, hogy felvezet valamit, aztán a folytatást elolvashatod az esport1-en, vagy olykor fordítva.

Új hozzászólás Aktív témák