Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Az az Iron Man játék nagyon korán eltűnt a süllyesztőben, Steam-en nem is volt kapható. Hasonlóan a 2005-ös The Punisher, ami egy szórakoztató játék volt anno, bár majdnem egyidőben jött ki a Thomas Jane filmmel, de nem volt hozzá köze. Aztán volt ott még Hulk, Rozsomák, meg egy rakás Pókember játék. És volt Transformers, bár azok jó része hulladék volt, csak a két Cybertron ért valamit. És persze ki ne hagyjuk a No One Lives Forever-t. De az Aliens vs Predator 2 is szerintem valami ilyesmi miatt nem kapható (az ősrégi Aliens Trilogy-ról nem is beszélve).
    Ez a szerzői jog elég öntökönlövős területnek tűnik így kívülről nézve, mert meg szeretnék valamit venni, de nincs. A stream hasonló, mikor megtalálom a linket, hogy a Netflix-en fent van egy rakás dolog, csak a régiónkban nem elérhető. Vagy valami valahol fent van, de a klasszikus régi szinkron nélkül. -> Enkór.

A Transformers Devastation sem volt rossz (én csak ezt játszottam). Szépen hozta a rajzfilmek a stílusát a grafika, mechanikailag pedig a Platinumnak ujjgyakorlat volt. Nem a legjobb játékuk, de egy licenccímhez képest mindneképp jól sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák