Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro
    őstag

"Aki eddig becsülettel vette lemezen, az valószínűleg digitálisan is megveszi egy idő után."

Kérdés mennyire egy idő után... mert lehet úgy ahogy én szoktam: nagyon messze a kiinduló ártól.

"A "minél gyorsabban ledarálom, hogy tovább tudjam adni jó áron" (így egyébként van játékélmény is, vagy csak elmondja az ember, hogy ez is megvolt? :F ) emberek"

Ez nálam vegyes. Van amivel úgy voltam, hogy 2-3 hónapon belül le akarom tolni, mert nem akarom megtartani, de SOHA nem vettem azért, hogy el tudjam mondani, hogy ez is megvolt, hanem egyszerűen érdekelt.

"Aki pedig "vagy használtan vagy sehogy" módban tengődött eddig, az úgy sem vett még életében egy darab játékot sem."

Sok használt konzolos játékot veszek/vettem, de néha újat is... Miért ne vennének az ilyenek "egy darab játékot sem"?

A lemeztokban egy kód, az egy vicc. Azt büntetni kellene. Nagyon.

1) Nem gondolnám, hogy akkora szemléletváltást lesz lemez és digitál közt. Aki day 1 vette lemezen (nem eladási céllal) az digitálisan is meg fogja venni hamar, aki eddig is várt 5 évet, hogy olcsó legyen a lemez, az digitálisan is kivár. Érdekes lázadás lenne, hogy aki eddig hamar vett játékot az innentől csak azért vesz később, mert nincs lemez. Elhiszem, hogy lesz ilyen, de nem gondolnám, hogy ez lesz a jellemző.

2) A 2-3 hónapos átfutással nem sorolnálak ebbe a kategóriába. Kiélvezed a játékot, ha jó áron el tudod adni, eladod. Ez érthető. Lesz olyan ember, aki a gta 6-ot (ha lesz lemezes) is ledarálja egy hét alatt, csakhogy biztos elmenjen jó áron a korong.

3) Ebből a kategóriából is kizártad magad, a "néha újat is" mondatrésszel. Aki még életében nem vett fizikai vagy virtuális üzletben játékot (vannak ilyenek), az még nem adott pénzt a sonynak = még életében nem vett játékot. Persze, mindenkiből lehet aktív vásárló, nem is írtam, hogy nem lehet. Ami probléma, hogyha egy ilyen ember pénzt ad a sonynak, az a céget fogja igazolni.

Azt kell belátni, hogy akik nagy hanggal felszólalnak a lemezek megszűnése ellen, azok rohadt nagy százaléka a sony szempontjából eddig sem hoztak hasznot. Mondhatnánk, hogy megvették a gépet, de ha csak nem fordult rohadt nagyot a világ az elmúlt években, a konzolpiacnak nem a hardver termeli a hasznot. A konzol csak azért van legyártva, hogy megvedd a drága szoftvert.

Új hozzászólás Aktív témák