Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus
    addikt

Egyrészt mert k. gáz szellemi termékeket eltüntetni (amik nem vállalhatatlan szemetek persze)

Pont egy ipari hulladéktól (The Crew) próbált minket megszabadítani a Ubi, de az se volt jó. Túl későn csinálták, bár sose tudtam volna elindítani! :DDD Egyébként örülök, hogy a nép valamilyen formában megmentette, mert így helyes, csak tényleg rossz játék. De hát a Big Rigs is legenda. Egyébként az is érdekes, amikor játékmódok tűnnek el, például az FC3 co-opon (külön tartalom, nem csak együttjátszás) a lelövése előtt szaladtunk végig. Majdnem olyan jó volt, mint a Haze, csak bugosabb.

Szintén Ubitól nagy kedvencem az AC Revelations DLC-je. Megvettem pénzért Steamre, erre azok levették látszólag nyom nélkül Steamről, de azért az alapjátékba patcheltek közben steames achuievementeket, többek között a DLC-khez tartozókat. A Steam-kliens parancsoros verziójával egyébként letölthetők a DLC fájlai, downgrade-elhető az alapjáték, és abba be lehet másolni, tehát megoldottam, de mi a tököm ez? (Elvileg warezből is beműthető lett volna, de én anélkül csináltam.) Így jelenleg a legritkább achievementejim mind abból a játékból, főleg a DLC-ből vannak, mert hát nem sokan ültek neki ennek a tortúrának. Mondhatni achievementeket ért. A lényeg csak annyi, hogy az jó, hogy legalább efféle barkácslehetőséget biztosít a Steam, amikor a kiadó hülye (lásd még böngészőből letölthető felhőmentések, jól jön, ha a kiadó kiveszi funkciót utólag), ellenben ha konzolon szexuális élményekben akarnak részesíteni, akkor ott úgy összekötöznek, hogy hiába kapálózom, a száraz behatolás elkerülhetetlen.

Nekem ökölbe rándul a szupraszteriális mélyedésem, hogy egy nyomorult Armored Core V-öt nem játszhatok X-en, mert nincs fent a store-ban... mert a macskás videók végtelen tárhelyet kapnak a bolygón, de egy Armored Core classic, az nem. Azt vedd meg Ebay-ről sokszoros áron. K. anyjukat!

Lásd ebben is a Ubit. Magyar store-ban nem érhetők el a klasszikusaik, ha meg külföldiben veszed, át kell álíltani a konzolon a régiót, hogy fussanak. 2026-ban! A PoP 2008-ból pedig csak a konzolexkluzív DLC-t árulják, az alapjátékot szerezd meg. Gondolom, abból is számíthat, milyen kiadást, hogy menjen is vele...

Mondom háromezeré'.

Az ára az korrekt, de az előfizetésekkel akkor is vegyes a viszonyom. Pláne, hogy egy részük amúgy megvan a minikonzoljaikról, N64-re stb. Szóval inkább venném, ami kell, mint havi szinten csengessek. De nem ezen múlik a konzol, hanem hogy drága beszállni új platformra könyvtárat építeni, amikor végtelen játékom van. Pedig az SMG1-2-t megendeltem, de nem jutott el hozzám az Alzától. Nem tudom, hogy kinek a hibája volt, a pénzemet gyors ügyintézés után visszakaptam, és ennyiben maradtunk.

The Crew... lehetett volna ez bármi. Ha megvetted, pénzt adtál érte, majd elveszik, az számomra lopás. Az még súlyosabb bűn nálam, mint az aki balkáni jóskapistaként letölti a Doom-ot, végigtolja, majd letörli, mert csóró. Ha lenne pénze és nem anyunál lakna, megvenné. Mert utóbbi esetben nem történt az a fajta anyagi károkozás, hogy pénz mozdult volna. Nem mozdult. Lefénymásolt egy csákó egy könyvet, amit otthon elolvasott, majd kidobta a szelektívbe az A4-es lapokat. A könyvnek bántódása nem esett, persze az "élményért" ellenszolgáltatás nem érkezett be a kiadóhoz és a szerzőhöz és ez csúnya és rossz dolog, nem vitatom, de még mindig emészthetőbb álláspont, mint egy LEZÁRT üzlet után hozzányúlni az ÉN accountomhoz és arról ELLOPNI valamit!

Igen, a multi vagy a coop eltüntetése is megesik, de az engem kicsit sem zavar, ha a kampány marad! EA, NFS The Run. Nincs multi, cirka 5 éve megdöglöttek a szerverek, de ott a kampány, végigtolhatod... persze kell workaround, de még mindig jobb ez a verza, mint az ellopták az accomról felállás.

Persze... a Steam mókolhatósági előnye vitathatatlan, a konzol meg sajna zárt és igen, pont ezért kéne a régi konzolos címeket megmenteniük és igenis játszhatóvá tenniük. Aki nem így tesz és kb. elfelejti a múltját, az nálam a szembeköpése saját maguknak.

Fájdalom amit UBI kapcsán írtál... hál' égnek már ott csak maréknyi cím van, ami backlogos... izé... maréknyi + 1 ezzel a Shadows vásárlásommal, de ennek idén pörögni kell, érdekel japó és kész.

Igen... sokat porosodnak nálam is a konzolok jó ideje, persze fiam néha 1-1-et eloroz és mennek... na majd a Saros hamarosan remélem... Több idő kéne lehetőleg úgy, hogy ne nyomorogjunk. Ahogy az AI téma alakul itt 10 éven belül vagy polgárháborúk lesznek, vagy alapjövedelmek. Nincs más út úgy tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák