Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ry0K3N
    senior tag

Egyrészt mert k. gáz szellemi termékeket eltüntetni (amik nem vállalhatatlan szemetek persze)

Pont egy ipari hulladéktól (The Crew) próbált minket megszabadítani a Ubi, de az se volt jó. Túl későn csinálták, bár sose tudtam volna elindítani! :DDD Egyébként örülök, hogy a nép valamilyen formában megmentette, mert így helyes, csak tényleg rossz játék. De hát a Big Rigs is legenda. Egyébként az is érdekes, amikor játékmódok tűnnek el, például az FC3 co-opon (külön tartalom, nem csak együttjátszás) a lelövése előtt szaladtunk végig. Majdnem olyan jó volt, mint a Haze, csak bugosabb.

Szintén Ubitól nagy kedvencem az AC Revelations DLC-je. Megvettem pénzért Steamre, erre azok levették látszólag nyom nélkül Steamről, de azért az alapjátékba patcheltek közben steames achuievementeket, többek között a DLC-khez tartozókat. A Steam-kliens parancsoros verziójával egyébként letölthetők a DLC fájlai, downgrade-elhető az alapjáték, és abba be lehet másolni, tehát megoldottam, de mi a tököm ez? (Elvileg warezből is beműthető lett volna, de én anélkül csináltam.) Így jelenleg a legritkább achievementejim mind abból a játékból, főleg a DLC-ből vannak, mert hát nem sokan ültek neki ennek a tortúrának. Mondhatni achievementeket ért. A lényeg csak annyi, hogy az jó, hogy legalább efféle barkácslehetőséget biztosít a Steam, amikor a kiadó hülye (lásd még böngészőből letölthető felhőmentések, jól jön, ha a kiadó kiveszi funkciót utólag), ellenben ha konzolon szexuális élményekben akarnak részesíteni, akkor ott úgy összekötöznek, hogy hiába kapálózom, a száraz behatolás elkerülhetetlen.

Nekem ökölbe rándul a szupraszteriális mélyedésem, hogy egy nyomorult Armored Core V-öt nem játszhatok X-en, mert nincs fent a store-ban... mert a macskás videók végtelen tárhelyet kapnak a bolygón, de egy Armored Core classic, az nem. Azt vedd meg Ebay-ről sokszoros áron. K. anyjukat!

Lásd ebben is a Ubit. Magyar store-ban nem érhetők el a klasszikusaik, ha meg külföldiben veszed, át kell álíltani a konzolon a régiót, hogy fussanak. 2026-ban! A PoP 2008-ból pedig csak a konzolexkluzív DLC-t árulják, az alapjátékot szerezd meg. Gondolom, abból is számíthat, milyen kiadást, hogy menjen is vele...

Mondom háromezeré'.

Az ára az korrekt, de az előfizetésekkel akkor is vegyes a viszonyom. Pláne, hogy egy részük amúgy megvan a minikonzoljaikról, N64-re stb. Szóval inkább venném, ami kell, mint havi szinten csengessek. De nem ezen múlik a konzol, hanem hogy drága beszállni új platformra könyvtárat építeni, amikor végtelen játékom van. Pedig az SMG1-2-t megendeltem, de nem jutott el hozzám az Alzától. Nem tudom, hogy kinek a hibája volt, a pénzemet gyors ügyintézés után visszakaptam, és ennyiben maradtunk.

Én kipróbáltam az újraélesztett The Crew-ot. Szerintem nem annyira katasztrófa de nem mondom hogy megérte az erőfeszítés a felélesztésére. Autós témába van jobb és semmi egyedit nem találtam benne. Aki meg azért rinyál hogy lelövik a live service játékot amiért fizetett hát.... World tinyest violin vagy valami.

Új hozzászólás Aktív témák