Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Ha apuka leszel majd meglátod, hogy átgázolsz a betonfalon is, ha gyerek Doritos ízű fagyit akar 2 hónapja. Ha a gyerek majd Sunshine-t akart, te addig fogsz menni, míg a gyerek nem tolja a Sunshine-t. Mondjuk én főleg azért vagyok ilyen, mert én ha teljesítettem is baxtak rám, vagy k. nem azt kaptam amire vágytam, pedig tudtak róla nagyon is... a gyerekem ha jól teljesít és a jelleme is a "jó" irányba megy, akkor átúszok az óceánon egy Sunshine-ért.

A Nintendo játékok egész jól tartják még mindig az árukat. Egy Odyssey indulóban volt 20k, most nem lepra helyről 17-18k, 2nd hand meg 12k körül és egy lassan TÍZ éves címről beszélünk, amit FOLYAMATOSAN lehet kapni. Hát igen... ilyenek a N excluk.

"Mindenesetre én elérhetőségpárti vagyok"

Na ebben k. egyetértünk! Legyen elérhető minden szellemi termék akkor amikor 30 éve megjelent és most is! Egyrészt mert k. gáz szellemi termékeket eltüntetni (amik nem vállalhatatlan szemetek persze), másrészt mert miért ne nosztalgiázhatna az ember, harmadrészt miért ne ismerhetné meg a jelenlegi gen a klasszikusokat, ha akarja?

Nekem ökölbe rándul a szupraszteriális mélyedésem, hogy egy nyomorult Armored Core V-öt nem játszhatok X-en, mert nincs fent a store-ban... mert a macskás videók végtelen tárhelyet kapnak a bolygón, de egy Armored Core classic, az nem. Azt vedd meg Ebay-ről sokszoros áron. K. anyjukat!

"A Nintendónak vannak hagyományai a külön - és szűkülő kínálatú - Virtual Console-okkal is, és ez számomra riasztó, mint a csak előfizetéssel elérhető klasszikusok"

Na... nyugi. Egyrészt most hosszabbítottuk meg PH körben 3.000 Ft-ért/fő a fullos éves előfizut. Mondom háromezeré'. Másrészt kerülnek fel cult classic címek és remekül is futnak... pl. idén került fel a Lugi's Mansion 1 is, de hozok még 50 példát az elmúlt 1 évből, ami nagyon jó, hogy van és elérhető és nem olyan, mint a retek MS és Sony-nál, hogy esélytelen, max ebay.

Utolsóra: Nyilván nem vagyok tufa, jó, hogy sok platformra jött sok jó játék, de ha elvennék mind és csak az N maradna abszolút nem dőlnék a kardomba, boldog és mosolygós hátralevő gaming élet lenne.

Egyrészt mert k. gáz szellemi termékeket eltüntetni (amik nem vállalhatatlan szemetek persze)

Pont egy ipari hulladéktól (The Crew) próbált minket megszabadítani a Ubi, de az se volt jó. Túl későn csinálták, bár sose tudtam volna elindítani! :DDD Egyébként örülök, hogy a nép valamilyen formában megmentette, mert így helyes, csak tényleg rossz játék. De hát a Big Rigs is legenda. Egyébként az is érdekes, amikor játékmódok tűnnek el, például az FC3 co-opon (külön tartalom, nem csak együttjátszás) a lelövése előtt szaladtunk végig. Majdnem olyan jó volt, mint a Haze, csak bugosabb.

Szintén Ubitól nagy kedvencem az AC Revelations DLC-je. Megvettem pénzért Steamre, erre azok levették látszólag nyom nélkül Steamről, de azért az alapjátékba patcheltek közben steames achuievementeket, többek között a DLC-khez tartozókat. A Steam-kliens parancsoros verziójával egyébként letölthetők a DLC fájlai, downgrade-elhető az alapjáték, és abba be lehet másolni, tehát megoldottam, de mi a tököm ez? (Elvileg warezből is beműthető lett volna, de én anélkül csináltam.) Így jelenleg a legritkább achievementejim mind abból a játékból, főleg a DLC-ből vannak, mert hát nem sokan ültek neki ennek a tortúrának. Mondhatni achievementeket ért. A lényeg csak annyi, hogy az jó, hogy legalább efféle barkácslehetőséget biztosít a Steam, amikor a kiadó hülye (lásd még böngészőből letölthető felhőmentések, jól jön, ha a kiadó kiveszi funkciót utólag), ellenben ha konzolon szexuális élményekben akarnak részesíteni, akkor ott úgy összekötöznek, hogy hiába kapálózom, a száraz behatolás elkerülhetetlen.

Nekem ökölbe rándul a szupraszteriális mélyedésem, hogy egy nyomorult Armored Core V-öt nem játszhatok X-en, mert nincs fent a store-ban... mert a macskás videók végtelen tárhelyet kapnak a bolygón, de egy Armored Core classic, az nem. Azt vedd meg Ebay-ről sokszoros áron. K. anyjukat!

Lásd ebben is a Ubit. Magyar store-ban nem érhetők el a klasszikusaik, ha meg külföldiben veszed, át kell álíltani a konzolon a régiót, hogy fussanak. 2026-ban! A PoP 2008-ból pedig csak a konzolexkluzív DLC-t árulják, az alapjátékot szerezd meg. Gondolom, abból is számíthat, milyen kiadást, hogy menjen is vele...

Mondom háromezeré'.

Az ára az korrekt, de az előfizetésekkel akkor is vegyes a viszonyom. Pláne, hogy egy részük amúgy megvan a minikonzoljaikról, N64-re stb. Szóval inkább venném, ami kell, mint havi szinten csengessek. De nem ezen múlik a konzol, hanem hogy drága beszállni új platformra könyvtárat építeni, amikor végtelen játékom van. Pedig az SMG1-2-t megendeltem, de nem jutott el hozzám az Alzától. Nem tudom, hogy kinek a hibája volt, a pénzemet gyors ügyintézés után visszakaptam, és ennyiben maradtunk.

Új hozzászólás Aktív témák